Trafic record pe aeroportul Otopeni VIDEO

Trafic record pe aeroportul Otopeni VIDEO

Unul dupa altul! Un avion la 7 minute! Asa a fost, astazi, pe Aeroportul Otopeni, dublu fata de o zi normala. 64 de avioane au adus in tara.

Inca 15.000 de suporteri spanioli si basci. Chiar daca afara vremea era mohorata si ploioasa, suporterii echipei Athletic Bilbao au stiut sa faca atmosfera de cum au ajuns pe aeroport. Nici cei de la Athletico Madrid nu au fost mai prejos. Au stiut sa tina piept galagioasei galerii adverse. Fanii nu au stat vreo clipa locului. Au cautat sa-si schimbe urgent banii, au mancat, ba chiar au si chefuit. Multi dintre spanioli si basci vor pleca imediat dupa meci. Asa ca nu si-au luat multe bagaje.

Controversata statuie nud a lui Traian din fata Muzeului de Istorie a devenit peste noapte punct de atractie pentru fanii basci. Au "decorat-o" putin, dupa care au imortalizat momentul. La un asemenea meci, de un asa calibru si pregatirea este pe masura. Fortele de ordine sunt in alerta si nu-i scapa din ochii pe fanii celor doua echipe. Politistii romani care vorbesc limba spaniola au fost prezenti peste tot in zona centrala si nu vor lipsi din jurul stadionului. Meciul dintre Athletic Bilbao si Athletico Madrid va incepe diseara la ora 21:45. Toate biletele au fost vandute, asa ca partida se va juca cu casa inchisa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate