Trafic intens pe DN1 si Autostrada Soarelui. Vezi recomandarile politistilor pentru soferi!

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui si se desfasoara pe anumite tronsoane in coloana.

Dimineata, din cauza cetii, au avut loc doua accidente, pe sensul de mers catre litoral, potrivit reprezentantilor Centrului Infotrafic. Traficul rutier este intens si pe DN1, pe sensul de mers catre Brasov, circulandu-se cu viteza redusa si in coloana pe raza statiunilor montane, de la Comarnic la Predeal, informeaza Mediafax.

Politistii de la Centrul Infotrafic le recomanda soferilor care merg la Brasov, pentru a evita aglomeratia, sa circule pe DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele. Accidentele au avut loc la kilometrul 139 si la kilometrul 140 pe sensul de mers catre litoral, in conditiile in care vizibilitatea in zona kilometrilor 140 si 215 a fost redusa sub 50 de metri din cauza cetii, vineri dimineata.

Primul accident a implicat patru masini si s-a soldat cu doi raniti, iar cel de-al doilea - sase autovehicule, o persoana fiind ranita grav. In prezent, traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfasoaa normal, dar si in coloana pe anumite tronsoane, din cauza numarului mare de autovehicule.

In cazul producerii unor blocaje de trafic pe autostrada, Centrul Infotrafic aminteste ca poate fi utilizata ruta DN3 Bucuresti - Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara - Fetesti, A2 Fetesti - Cernavoda, DN22C Cernavoda - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanta.

Totodata, politistii recomanda automobilistilor care se deplaseaza dinspre Moldova catre litoral sa circule pe DN2A Harsova - Ovidiu sau sa traverseze Dunarea cu bacul la Braila sau Galati, urmand traseul Macin - Caugagia - Constanta (DN22D-DN22).

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate