Totul despre viitorul tau! Ai curaj sa afli ce spune anul nasterii despre tine?

,

Numerologia are puterea de a dezvălui ce destin te așteaptă, în funcție de ultima cifră a anului în care te-ai născut! Cu siguranță vei afla chiar și cele mai ascunse secrete ale tale!


In articol:

Fiecărei cifre îi corespunde un element din natură. Află care este simbolul tău în funcție de ultima cifră a anului în care te-ai născut și ce arată el despre tine!

Numerologia are puterea de a dezvălui ce destin te așteaptă, în funcție de ultima cifră a anului în care te-ai născut! Cu siguranță vei afla chiar și cele mai ascunse secrete ale tale!

Fiecărei cifre îi corespunde un element din natură. Află care este simbolul tău în funcție de ultima cifră a anului în care te-ai născut și ce arată el despre tine!

1. Pământ (ultima cifră a anului de naștere este 8 și 9)

Oamenii din elementul pământului dau dovadă de multă răbdare. Forțele pământului îi înzestrează cu responsabilitate față de oamenii apropiați. Au multe ambiții și sunt idealiști și în același timp au o intuiție ieșită din comun.

Iubesc disciplina și pun mare preț pe cinste, onoare și dreptate. Cu banii o duc bine în timpul vieții, dar sunt ceva mai reținuți atunci când vine vorba de iubire, fiindcă aleg să fie chibzuiți.

2. Focul (ultima cifră a anului de naștere – 6 și 7)

Cei născuți sub acest semn vor dori aventură și nu vor refuza niciodată să exploreze ceva nou. Sunt oameni foarte activi și energici, cu idei de lideri și stofă de învingător.

Oamenii de Foc, de regulă, sunt atrăgători și nu tolerează singurătatea, preferând să se înconjoare cu oameni și diferite activități. Iubesc extrem de pătimaș și sunt extrem de pricepuți la făcut prieteni noi.

Au o impresionantă încredere de sine, lucru ce îi face mereu să iasă învingători chiar și din cele mai dificile situații.

3. Copacul (ultima cifră a anului de naștere este 4 și 5)

Oamenii născuți sub patronajul unui copac sunt foarte generoși. Ei respectă cu fermitate principiile în ceea ce privește comportamentul etic, iubirea de a explora lumea și de a analiza informațiile, dar totuși se disting printr-o putere rară de persuasiune.

Sunt oameni harnici și nu le place să stea locului pentru mult timp. De aceea, dăruirea cu carer muncesc le aduce mult noroc în viață și merite pe măsură. Au numeroase pasiuni, sunt mereu înconjurați de prieteni și dau dovadă de multă loialitate.

4. Apa (ultima cifră a anului de naștere este 2 și 3)

Oamenii de apă sunt considerați a fi oameni fermecători și simpatici. Dau dovadă de multă creativitate, adoră să fie independenți și să facă totul pe cont propriu.

Sunt adesea invidiați pentru modul în care reușesc să se descurce în orice situație. Totuși, chiar dacă se confruntă cu situații dificile, acești oameni dau dovadă de multă diplomație, mai arată acest test.

5. Metalul (ultima cifră a anului de naștere este 0 și 1)

Persoanele „metalice” sunt foarte tenace și independente datorită caracterului puternic. Au tendința totuși să devină egoiși uneori și nu prea se încred ușor în alți oameni.

Reprezentanții acestui element au tendința de a ordona și de a prefera echilibrul și puritatea în toate sensurile cuvântului. Știu exact ceea ce își doresc de la viață și fac tot ce le stă în putință pentru a obține asta. Cel mai mult adoră să fie lăudați pentru reușitele personale.

sursa: obiectiv.bensana.ro

Citeste si: Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor! Functioneaza 100% si iti aduc tot ce vrei!

Citeste si: Poza incredibila cu Simina! Fanii abia au recunoscut-o! Ce schimbari si-a facut la FATA!

 

Citește și:

Cea mai puternică rugăciune! Spune-o zilnic şi vei scăpa de orice rău din viaţa ta

VIDEO - Dan Alexa e mic copil. Un bărbat a fost bătut şi umilit în plină stradă de o femeie

S-a lansat aplicația care-ți spune cum pot combina medicamentele pentru a evita reacţiile adverse

Ce și-au șoptit Mădălina și George în timpul dansului? Mona nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi: "Au așteptat să ies eu pe ușă ca să..."

Se întoarce la Puterea Dragostei? Fosta concurentă a postat o fotografie din aeroport


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies