Dan Cruceru a facut anuntul! Toti concurentii pot fi votati de public, incepand din aceasta seara! Cum se fac ELIMINARILE!

Dan Cruceru a facut un anunt crucial in aceasta seara la ''Survivor Romania''. Aceasta a anuntat ce se va intampla cu jocul de imunitate:

''De acum incolo, toti veti intra la votul publicului. Publicul va ramane suveran in continuare. Eliminarile se vor face tot tinand cont de voturile celor de acasa. Atentie, dupa jocurile de imunitate pe care le veti, echipa care pierde isi va stabili omul trimis la duel pentru voturile publicului. Iar cel care deja are cele mai putine voturi, decat cel nominalizat va parasi competitia. Astazi vom deschide liniile de vot pentru toti cei 13 ramasi in competitie. 

Citeste si: Rochii scurte si tocuri ametitoare! Transformare totala a concurentilor ''Survivor Romania'' pentru party-ul de unificare! Nu ratati un episod special, ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

Aceste linii de vot vor fi deschise timp de doua zile si pentru o lunga perioada de timp doar acele voturi vor mai conta. Nu va mai fi un alt vot al publicului. Va fi un clasament, de la cel mai votat, pana la cel mai putin votat. Veti avea in continuare jocuri pentur imunitate si va veti putea salva. Echipa care pierde, insa, fara a sti voturile publicului, nominaleaza unul sau doi, daca pierd ambele jocuri. Asa ca este foarte important sa va votati favoritii. Voi da startul acestui vot in acest consiliu, iar votul se va desfasura timp de doua zile'', a spus Dan Cruceru. 

Urmariti intreg procesul de vot si cum va puteti vota concurentul favorit in materialul video de mai jos:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate