Tortul de biscuiți al bunicii Rusandra, rețeta specială pregătită de Adina de la Heaven la Dimineața cu noi, 1 iulie 2022

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 01 apr 2023, 04:50

Tortul de biscuiți al bunicii Rusandra, rețeta specială pregătită de Adina de la Heaven la Dimineața cu noi, 1 iulie 2022

Sursa: Captură Stirile KANAL D

Adina de la Heaven a fost invitatul surpriză de astăzi de la Dimineața cu noi. Artista a pregătit o rețetă veche 70 de ani.

Artista s-a gândit să-i răsfețe pe matinali cu o rețetă moștenită de la bunica ei, care are o vechime de 70 de ani. Prăjitura cu biscuite pe care Alina a pregătit-o la Dimineața cu noi nu are un nume, însă ea ar numi-o ”Tortul de biscuiți al bunicii Rusandra”, care este o tradiție de familie.

Tortul de biscuiți al bunicii Rusandra

Adina, fosta componentă a trupei Heaven, a fost invitată în această dimineață în cadrul matinalului pentru a-și testa abilitățile în bucătărie.

Artista a pregătit o rețetă de familie, o prăjitura pe care bunică ei o făcea tot timpul.

”O să fac un desert special, pentru că Patrizia vă face mâncare bună, plus că în weekend ne facem de cap. Este o prăjitură care are vreo 70 de ani, este o rețetă pe care o făcea bunică-mea și a rămas tradiție în familie, mama ne-o făcea nouă și ne face în continuare și noi o facem acum la rândul nostru pentru copiii noștri.

Este o rețetă de familie...Nu are un nume, e un tort de biscuiți. Dacă ar fi să o numesc cumva, aș numi-o tortul de biscuiți al bunicii Rusandra
”, a spus Adina.

Citeste si: ”Dimineața de Miere” cu Adina Popovici. Rețeta de Papricaș de pui din Ardeal, la Dimineața cu noi, 30 iunie 2022

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rețeta nu este deloc complicată și oricine o poate face acasă, astfel, Adina a precizat exact care sunt pașii pentru această rețetă și ingredientele necesare.

”Biscuiții noștri populari, ăia de când suntem noi. Avem nevoie de o tavă de cuptor și tapetăm tava frumos cu acești biscuiți, după care îi însiropăm, punem pe foc puțină apă cu puțină esență de rom, asta folosim noi de obicei și cu lingura turnăm peste toți biscuiții, nu foarte mult pentru că urmează două creme care sunt destul de dulci și dacă îi însiropăm și

foarte tare nu o să iasă ce ne dorim noi. Punem apoi frumos într-o oală șapte linguri de făină și șapte de zahăr, un litru de lapte, se toarnă peste făină și zahăr și amestecăm până se omogenizează crema”, a mai spus Adina.

Când a văzut biscuiții populari, Bursucu și-a amintit de vremurile în care mânca marmeladă cu biscuiți și a cerut conducerii să aducă în emisiune marmeladă pentru a-și aminti de copilărie.

Citeste si: Previziuni astrale pentru finalul săptămânii, cu astrologul Mădălina Manole, a Dimineața cu noi, 1 iulie 2022. „Luna va traversa zodia Leu, așa că ne bucurăm de un sfârșit de săptămână destul de animat” Iată ce ne așteaptă!