Astăzi, la Dimineața cu noi, invitatul surpriză care a intrat în bucătărie și care și-a testat îndemânarea este Alina Popovici, o interpretă de muzică populară. Artista s-a decis să pregătească o rețetă din Ardeal, papricaș de pui.
Cum se pregătește rețeta de papricaș cu pui
Pentru că Alina s-a căsătorit recent și pentru că nu a apucat să meargă în luna de miere, căci are foarte multe cântări în această perioadă, Bursucu s-a gândit ca această dimineață să fie una de miere pentru interpretă, care a venit cu lecțiile învățate de acasă în ale bucătăritului.
Adina s-a gândit să pregătească astăzi, la Dimineața cu noi, un preparat din Ardeal, care l-a dat pe spate pe Bursucu.
”Ceapă, ardei, le călim, apoi punem puiul, le condimentăm foarte bine, pe urmă facem un sos cu smântâna”, a spus Adina Popovici.
Aceasta a dezvăluit că nu a mai gătit dinainte de căsătorie și speră că se va descurca în bucătărie.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
”Nu am mai gătit dinainte de căsătorie, sper să mă descurc. Acum, de când sunt măritată, sper să gătesc mai bine...O lună a trecut de când nu am mai făcut papricaș...Asta este mâncarea preferată a soțului și de asta am ales-o. Pe care o gătesc doar eu”, a mai spus interpreta de muzică populară.
Brioșe cu ciocolată, rețeta Patriziei Paglieri
Deși a avut un invitat pe măsură, Patrizia Paglieri nu a tras chiulul din bucătărie și a pregătit, printre altele, o rețetă excepțională de brioșe cu ciocolata. O rețetă simplă și extrem de gustoasă.
Pentru a pregăti brioșe cu ciocolată, rețeta lui chef Patrizia Paglieri, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 125 g UNT
- 256 g făină
- 135 g zahăr
- 135 ml lapte
- 3 ouă
- 100 g cubulețe de ciocolată
- 2 linguri de vanilie
- 1 lingură de bicarbonat
- 10 g praf de copt