Tornada, potop si grindina! Ce urmeaza? 2014, anul fenomenelor EXTREME

Si-au facut cruce toti cei care au luptat sa razbata prin potopul care a lovit, aseara, Capitala.

Atata grindina nu iti este dat sa vezi intr-un an intreg, dar in cateva minute? Cine stie ce ne mai asteapta, daca meteorologii spun ca este anul fenomenelor extreme!

Imagini apocaliptice, care fac cat o mie de cuvinte! Furtuna de cel mult o jumatate de ora a transformat centrul bucurestiului intr-o imensa intindere de gheata! Nimeni nu isi imagina ca in mijlocul primaverii furia naturii se va dezlantui cu o asemenea forta! Bucati de gheata au cazut din cer si au albit totul.

In numai o ora, trotuarele si strazile au fost acoperite de gheata! Oamenii, surprinsi de furtuna, abia au mai putut face doi pasi. Si cum ploaia nu se mai oprea, pe bulevardele capitalei s-au format banchize de gheata, duse de apele involburate!

In centrul vechi al capitalei suvoaiele de apa s-au amestecat cu bucati mari de gheata. Imagini filmate la inceputul lunii mai, in centrul vechi, vedeti in materialul video! Grindina care a cazut in timpul furtunii de ieri si care nici pana azi nu s-a topit!

Toata tara a fost maturata de furtuna si spalata de ploi. La Tulcea, oamenii au urmarit cu sufletul la gura tornada formata deasupra muntilor Macinului! Speriati, dar in acelasi timp uimiti de ceea ce vad in fata ochilor, martorii au imortalizat fenomenul extrem!
##VIDEO111292##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate