Topul vedetelor fatale cu celulita și vergeturi! Sunt celebre, bogate și apreciate de lumea întreagă

Inapoi la articol

Unele dintre cele mai îndrăgite vedete, fie din România, fie de peste hotare, nu se tem să-și expună celulita și vergeturile. Dacă sunt frumoase, chiar fatale, asta nu înseamnă cu sunt și perfecte, însă își trăiesc viața și se afișează fără să fie constrânse de aspectul fizic.

După declarațiile controversate ale lui George Buhnici despre de aspectul fizic al femeilor cu vergeturi, kanald.ro vă prezintă o galerie foto cu vedete celebre din România, dar și de peste hotare, care nu se sfiesc să-și afișeze imperfecțiunile corpului, mai ales pe plajă, în cele mai exclusiviste locuri.

Vedetele care nu țin cont de celulită și vergeturi

Fie că sunt actrițe, fie că sunt cântărețe, vedetele nu se sinchisesc deloc să-și expună celulita și vergeturile, că se văd ”colăcei” sau ”aripioare”, lor nu le pasă!

Sunt relaxate și împăcate cu ceea ce văd în oglindă. Iată cum s-au afișat Jennifer Lopez, Sharon Stone, Uma Thurman, Britney Spears, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Rihanna, Demet Özdemir, Oana Radu, Antonia, Alexandra Stan, în costum de baie sau la diferite evenimente, fără să fie constrânse de aspectul fizic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies