TOPUL celor mai FRUMOASE si mai SEXY ROMANCE care i-au cucerit pe straini! FOTO SI VIDEO INCENDIARE

TOPUL celor mai FRUMOASE si mai SEXY ROMANCE care i-au cucerit pe straini! FOTO SI VIDEO INCENDIARE

Nu exista strain sa nu fi venit in Romania si sa nu fi remarcat frumusetea romancelor. Mai mult decat atat, numeroase romance au reusit sa isi faca o cariera peste hotare datorita frumustii lor.

Fetele s-au remarcat, pe langa fizic uluitor si cu profesionalism, reusind sa devina nume grele in modeling si mai ales sa faca cinste tarii noastre, promovand frumusetea romancelor.

Madalina Ghenea

Cariera sa in domeniul modei a inceput pe cand avea doar 15 ani, cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentari de moda in toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania. Prin urmare, Madalina se declara „cetatean al lumii, cu viata intr-o valiza”. 

Printre reclamele cele mai cunoscute se numara cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.A atras atentia presei din Romania odata cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, in care apare in rolul iubitei cunoscutului cantaret. In 2008 este una din protagonistele celebrului calendar PERONI. In anul 2010, debuteaza in televiziune şi accepta sa participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Acum, Madalina traiest eo frumoasa poveste de dragoste cu celebrul actor Gerald Bulter, dupa o scurta legatura amoroasa cu Leonardo DiCaprio.

Catrinel Menghia

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate