Top motive pentru care videochatul pare sa devina un domeniu tot mai atractiv

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 10 sep 2018, 15:05

In peisajul autohton au inceput sa apara tot mai multe anunturi de angajare pentru un domeniu care a devenit rapid unul dintre cele mai prospere, atat din punct de vedere al angajatorilor, cat si al angajatelor. Este vorba despre videochat, un domeniu destul de controversat, care a castigat insa rapid popularitate si in tara noastra.

Care ar fi insa motivele pentru care s-a intamplat astfel? Ce le determina pe tinere sa aleaga sa lucreze in acest domeniu? Pentru a obtine lamuriri exact de la sursa, am solicitat cateva informatii de la reprezentantii Luxury Studio, un renumit studio de videochat din Bucuresti.

Castiguri fenomenale, peste asteptari

Primul si probabil cel mai important factor determinant in luarea deciziei de angajare in videochat este reprezentat de sansa de a obtine castiguri cu mult peste medie.

Ideea de a obtine independenta financiara este cu siguranta atractiva- la Luxury Studio, spre exemplu, se mentioneaza chiar in cadrul website-ului oficial faptul ca sumele ce pot fi incasate lunar sunt situate in jurul valorilor de 1500- 10.000 dolari. Cu asemenea castiguri fenomenale, independenta financiara poate fi obtinuta intr-un timp record, chiar si de o incepatoare.

Plata intotdeauna la timp, chiar si zilnica

Studiourile care se respecta cauta tot timpul noi modalitati prin care sa isi demonstreze seriozitatea si sa atraga interesul tinerelor dornice de castiguri peste asteptari. In acest sens, una dintre metode se refera la platile efectuate. Fara vreo intarziere, intotdeauna corect si la timp, platile sunt efectuate uneori chiar si zilnic, in cazul acelor modele care solicita acest lucru. Desi nu toate studiourile de videochat ofera aceasta modalitate de plata, la Luxury Studio acest beneficiu vine la pachet cu toate celelalte avantaje ale unei angajari videochat.

Discretie maxima, pentru protectia modelelor

Un alt element care atrage tot mai multe tinere catre jobul de model in videochat este reprezentat de faptul ca li se ofera discretie maxima. In randul unora exista o oarecare ingrijorare cu privire la o eventuala dezvaluire a identitatii, insa in cadrul studiourilor respectabile nici nu se pune problema de acest lucru. Luxury Studio este un reper in acest sens, punand un accent deosebit pe protejarea identitatii modelelor, care isi pot alege singure platformele pe care vor fi vizibile.

Cadru de munca perfect legal

Exista uneori in randul modelelor o oarecare incertitudine cu privire la legalitatea desfasurarii activitatii. O astfel de temere nu se justifica insa, intrucat studiourile de videochat respectabile precum Luxury Studio se conformeaza normelor legislative din Romania. Cadrul de munca este 100% legal, iar modelele nu au motive sa se ingrijoreze din acest punct de vedere.

Flexibilitatea programului de lucru

Daca la alte locuri de munca exista restrictii din acest punct de vedere, cele care aleg sa se angajeze in videochat au posibilitatea de a stabili de comun acord cu angajatorul un program de lucru care sa le permita sa isi organizeze cat mai bine timpul. In acest fel, la Luxury Studio pot sa aleaga spre exemplu una dintre cele 3 ture in care vor lucra, zilele in care vor lucra, dar si zilele libere.

Conditii de lucru de lux

Intrucat activitatea desfasurata presupune interactiunea exclusiv online, este necesara si o aparatura performanta. Dupa cum mentioneaza si cei de la Luxury Studio, este nevoie de echipamente eficiente, in asa fel incat activitatea sa se poata desfasura fara sa intervina vreo problema tehnica. Studioul mentionat respecta acest principiu si mizeaza de asemenea si pe confortul modelelor, care isi desfasoara activitatea in camere decorate modern, amenajate intr-un mod deosebit.

Sustinere din partea intregii echipe

Fara doar si poate mediul in care lucrezi are o influenta asupra calitatii muncii prestate. Din acest punct de vedere, modelele de videochat pot fi sigure ca vor avea la dispozitie o echipa intreaga- cel putin la Luxury Studio asa se intampla- care le va sustine din toate punctele de vedere. De la make-up artist la trainer, de la fotograf la asistent IT si ajungand chiar si la colege, vorbim despre o echipa completa de profesionisti care reusesc sa contribuie la succesul obtinut de modele.

Toate aceste “ingrediente” ale retetei care poate duce la succes sunt mai mult decat motivante pentru cele care cauta sa obtina in scurt timp independenta financiara. Nu e de mirare ca tot mai multe tinere sunt interesate de un job in videochat, dar nici succesul inregistrat de acest domeniu nu este unul surprinzator. Pentru mai multe informatii, cele interesate pot sa acceseze website-ul LuxuryStudio.ro.