Top Lumini Smart in 2023! Vezi care sunt cele mai bune pe piata

Author: Bogdan Frațilă
Actualizat: 29 ian 2023, 09:50

Automatizarea locuinței devine rapid norma pentru tot confortul pe care îl oferă - iar iluminatul inteligent nu face acum excepție!

Sursa: PixaBay

Automatizarea locuinței devine rapid norma pentru tot confortul pe care îl oferă - iar iluminatul inteligent nu face acum excepție!

Automatizarea

locuinței devine rapid norma pentru tot confortul pe care îl oferă- iar iluminatul inteligent nu face acum excepție. Conectați o lumină inteligentă la o sursă de alimentare disponibilă, de obicei o priză de perete sau o priză de lumină, și apoi la o aplicație mobilă pentru a o controla din aproape orice locație cu ajutorul telefonului dvs. De asemenea, luminile inteligente se pot conecta cu sistemele inteligente pentru casă, cum ar fi Amazon Alexa, astfel
încât să puteți utiliza comenzi vocale- nu mai bâjbâiți în întuneric după telefon sau întrerupătorul de lumină. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre aceste produse și pentru a parcurge unele dintre cele mai bune lumini inteligente disponibile, astfel încât să puteți alege ceea ce este cel mai bun pentru casa dvs.

Cel mai bun în general: Kitul inteligent cu LED-uri Philips Hue

De ce a fost ales: Acest kit complet de calitate de la produsul Phillips permite utilizatorilor să automatizeze sistemele de iluminat din întreaga casă.
Specificații:
- Conectivitate: Se conectează la WiFi sau Bluetooth prin Hue Hub.
- Compatibilitate: Funcționează cu Alexa, Apple HomeKit și Google Assistant
- Luminozitate: 800 de lumeni

Pro:
- Mai multe lumini inteligente incluse
- Buton

inteligent portabil pentru a activa luminile de la distanță
- Compatibil cu cele mai importante sisteme inteligente pentru casă

Contra:
- Trebuie utilizat cu hub-ul Philips Hue

Kitul de pornire Philips Hue White and Color este un sistem complet care include tot ce este necesar pentru a configura un control convenabil al iluminatului. Kitul de pornire vine cu trei becuri inteligente, hub-ul Phillips Hue pentru conectarea la rețeaua WiFi de acasă și un buton inteligent cu plăci de montare. Fiecare bec are o luminozitate de aproximativ 800 de lumeni și pot fi setate la aproape orice culoare, cu peste un milion de opțiuni diferite.


Cel mai bun pentru Google Assistant: Kitul mai inteligent Nanoleaf Rhythm Edition Smarter Kit

De ce a fost ales: Acest produs vă permite să vă exprimați creativitatea cu ajutorul luminii și al sunetului, folosind sistemul dvs. de casă inteligentă.

Specificații:
- Conectivitate: Se conectează la WiFi prin intermediul unui hub/controler
- Compatibilitate: Funcționează cu Alexa, Apple HomeKit și Google Assistant
- Luminozitate: 100 de lumeni per panou

Pro:
-Formele interesante creează modele personalizate
-Senzorii de sunet încorporați permit luminilor să răspundă la sunet
-Instalare pe perete fără găuri
-Compatibil cu cele mai bune sisteme inteligente pentru casă

Contra:
-Luminozitate redusă, potrivită doar pentru iluminat decorativ/de atmosferă
-Panourile pot fi dificil de îndepărtat după instalare

Creați un model interesant și unic în spațiul dvs. cu acest set de panouri decorative de lumină inteligentă de la Nanoleaf. Acestea sunt concepute pentru a fi instalate pe perete și se pot conecta la Google Assistant pentru un control vocal eficient. De asemenea, vor funcționa cu Amazon Alexa și Apple HomeKit, dar trebuie să fie conectate la WiFi-ul casei prin intermediul controlerului inclus. Acest set include nouă panouri luminoase și controlerul, care este capabil să se conecteze cu până la 21 de panouri luminoase suplimentare pentru un total de 30.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Cel mai bun pentru Apple HomeKit: Yeelight LED Smart Light Bulb (bec inteligent cu LED-uri)

De ce a fost ales: Sincronizați muzica sau jocurile video cu lumina inteligentă pentru tranziții automate de culoare ca răspuns la sunet pentru o experiență de joc supremă sau pentru a îmbunătăți atmosfera de petrecere.

Specificații:
- Conectivitate: Se conectează la WiFi
- Compatibilitate: Funcționează cu Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant și Samsung SmartThings
- Luminozitate: 800 de lumeni

Pro:
- Compatibil cu o mare varietate de sisteme inteligente pentru casă
- 16 milioane de opțiuni de culoare
- Luminozitate reglabilă
- Capacitate de sincronizare a jocurilor și audio

Contra:
- Durabilitatea și fiabilitatea sunt discutabile

Becul inteligent cu LED-uri Yeelight LED este special conceput pentru a funcționa cu Apple HomeKit (unele produse similare nu se pot conecta la acest sistem) și se poate conecta, de asemenea, la Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings și la alte sisteme inteligente pentru casă. Oferă 16 milioane de opțiuni de culori diferite, iar luminozitatea este reglabilă între unu și 100% pentru o culoare, un ton și o luminozitate ideale.

Cel mai bun buget: Bec inteligent Wyze Labs Smart Bulb

De ce a fost ales: Ieftin și eficient, becul inteligent Wyze Labs este ușor de instalat și de conectat și oferă milioane de opțiuni de culoare.

Specificații:
- Conectivitate: Se conectează la WiFi
- Compatibilitate: Funcționează cu Alexa și Google Assistant
- Luminozitate: 1.100 de lumeni

Pro:
- 16 milioane de opțiuni de culori diferite
- Instalare simplă și conexiune WiFi
- Luminozitate impresionantă
- Accesibilă

Contra:
- Compatibilitate limitată

Aduceți iluminatul automatizat acasă cu un buget redus cu acest bec inteligent Wyze Labs WLPA19C Smart Wyze Bulb. Este o alegere ideală pentru dormitoare și birouri, deoarece puteți ajusta culoarea, tonul și luminozitatea pentru a crea cadrul perfect pentru un apel video, o dispoziție romantică sau chiar pentru a ajuta utilizatorul să adoarmă. Acest bec inteligent este capabil să comute între 16 milioane de opțiuni de culoare diferite, asigurându-se că și cele mai selective persoane pot găsi nuanța potrivită.

Exclusiv! De ce Dan Negru evita să fie foarte activ în online! Prezentatorul TV nu s-a abținut și a dat cel mai puternic exemplu:

Citește și: Top 5 sfaturi pentru a vă proteja viața si confidentialitatea online

Citește și: Top 3: Cele mai bune trackere de fitness 2023!

Citește și: Top 3: Cele mai bune Tablete 2023 până la 500 de euro

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.