Top 5 masini noi sub 20.000 Euro

,
Top 5 masini noi sub 20.000 Euro

Top 5 masini noi sub 20.000 Euro

[Sursa foto: PixaBay]

Este anul 2022 si odata cu inflatia avem si preturi mai mari in toate sectoarele. Dar, asta nu inseamna ca nu exista masini bune

Este anul 2022 si odata cu inflatia avem si preturi mai mari in toate sectoarele.

Dar, asta nu inseamna ca nu exista masini bune care inca mai sunt sub 20.000 Euro noi. Explorati mai jos lista pentru a vedea ce puteti alege, daca va doriti o masina noua.

Skoda Scala- 19.990 euro

Skoda Scala este o combinație reușită de mașină de oraș și hatchback, și încă una sportivă plus modernă. Scala este practica, deoarece are un portbagaj uriaș- 467 de litri sunt disponibili. Acest lucru este semnificativ mai mult decât alte modele din aceeași clasă. Nici siguranța și confortul nu lipsesc, deoarece veți fi mulțumiti de detaliile inteligente tipice pentru Skoda. In ultimii ani, Skoda a prins din ce in ce mai mult pe piata si acest model arata inca o data de ce.

Volkswagen Polo- 19.345 euro

VW Polo este veșnicul favorit printre mașinile mici nemtesti.

Odată cu faceliftul, care a fost introdus abia în 2021, a devenit un pic mai matur. Acest lucru se reflectă în spațialitatea și motorizările sportive- și în faptul că Polo este disponibil ca model cu cinci uși. Acest lucru este neobișnuit pentru o mașină mică și creează un punct de vânzare unic. Echiparea este, de asemenea, convingătoare, iar Polo se află deja în clasa superioară a segmentului de mașini mici. Cu toate acestea, dacă vrei mult, trebuie să cheltuiești mult.

Toyota Yaris- 17.450 euro

Cea de-a patra generație a mașinii mici face o impresie foarte dinamică și modernă, deoarece se bazează pe noua platformă Toyota, care îi conferă un aspect sportiv. Chiar dacă scaunele sunt puțin înghesuite, așa cum este tipic pentru o mașină mică, Yaris este surprinzător de confortabil. Unele dotări, cum ar fi aerul condiționat manual și oglinzile exterioare încălzite electric, sunt de asemenea incluse în modelul de bază. Și nu în ultimul rând, Toyota a oferit celui mai mic din familie o gamă largă de sisteme de siguranță.

Renault Clio- 17.800 euro

Și așa mai departe cu mașinile mici. De data aceasta cu o mașină franceză- una destul de populară. Vorbim despre Renault Clio, care este un bestseller de zeci de ani. Cea mai recentă versiune este disponibilă din 2019 și este modernă, practică și se mândrește cu un consum redus de combustibil. Nici plăcerea de a conduce nu cade în umbră, deoarece Clio se conduce fiabil, dinamic și foarte armonios. Per total e o alegere foarte buna!

Top 5 masini noi sub 20.000 Euro

Top 5 masini noi sub 20.000 Euro

[Sursa foto: PixaBay]

Opel Corsa- 19.940 euro

Cea de-a șasea generație Corsa este specială, deoarece pentru prima dată împarte platforma cu fratele său corporativ Peugeot 208. Acest lucru a făcut ca Opel Corsa să arate mai sportiv. A devenit mai modernă și mai matură, iar oricine dorește poate comanda o mulțime de extra. În cele din urmă, însă, Corsa rămâne fidelă tradiției sale clasice, ceea ce ar trebui să-i mulțumească cu siguranță pe fani.

Citeste si: Cum sa achizitionezi in mod inteligent o masina rulata?

Toate firmele mari se imbunatatesc, asa ca masinile noi vin mereu din ce in ce mai bune si calitative. Asa ca nu aveti batai de cap cu oricare din alegerile de mai sus.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

De 1 Decembrie, Kanal D sărbătorește românește, cu Știrile Kanal D!

Germania va desfășura baterii Patriot în Polonia - Berlinul a refuzat să le trimită în Ucraina

De 1 Decembrie, Kanal D sărbătorește românește, cu Știrile Kanal D!

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies