Top 3 zodii care îşi vor petrece Revelionul singure! Nativii care se despart la finalul anului

Sfârşitul lui 2019 aduce veşti destul de proaste, ori din contră, foarte bune, pentru trei nativi ai Zodiacului.


In articol:

Despărţirile pot fi un lucru dificil, aduc suferinţă, tristeţe, însă pot fi şi o oportunitate foarte bună pentru a deschide ochii şi a vedea care sunt lucrurile cu adevărat importante şi, mai ales, care sunt paşii pe care trebuie să îi urmăm mai departe. 

Citeste si: Horoscop 04 decembrie 2019. Zodia care ramane cu buzunarul gol

Gemeni

Nativii Gemeni îşi vor petrecere Revelionul fără sufletul lor pereche. Întâmplarea va face ca relaţia amoroasă pe care o aveţi acum să ia sfârşit până la trecerea dintre ani. Nu trebuie să disperaţi. Într-adevăr veţi suferi, ori veţi crede că nimic bun nu va aduce 2020 pentru voi din acest punct de vedere şi că nu veţi reuşi să vă găsiţi fericirea, însă nu este nimic mai greşit aici.

Următorul an promite multă bucurie, mult succes pentru voi, atât în plan financiar, cât şi sentimental. Acordaţi-vă o perioadă doar pentru voi şi veţi observa care sunt cu adevărat lucrurile care vă definesc şi ce vă doriţi de la partenerul vostru.

Leu

Cei aflaţ isub acest semn zodiacal vor trece printr-o perioadă destul de dificilă în viitorul apropiat. Acest lucru va însemna să vă eliberaţi sufletul din acea relaţie din care faceţi parte acum. În cazul în care tot ceea ce se întâmplă între voi este toxic, în cazul în care sentimentele au apus şi tot ce a rămas în urma voastră este monotonia şi melancolia acelor momente frumoase, trebuie să înţelegeţi că ele nu se vor întoarce înapoi.

Citeste si: Cîțu, anunț imens pentru milioane de români în plină pandemie! Va fi cea mai mare creștere a pensiilor - capital.ro

Dacă inima voastră nu mai bate cu aceeaşi putere, iar focul nu mai poate fi reaprins, este cazul să deschideţi uşa şi să ieşiţi fără să vă întoarceţi înapoi. Poate fi greu, poate părea imposibil, dar va fi cel mai înţelept lucru pe care îl puteţi face pentru sănătatea voastră.

Citeste si: Pensionarii sunt in panica: cei 40% promisi sunt poveste. "Nu va respecta Legea pensiilor"

Citeste si: Pensionarii sunt in panica: cei 40% promisi sunt poveste. "Nu va respecta Legea pensiilor"

Peşti

Nativii Peşti nu vor reuşi să ia o decizie în ceea ce priveşte viaţa lor sentimentală, motiv pentru care trecerea dintre ani îi va găsi singuri. Nu este deloc un lucru negativ. Este important să faceţi paşii necesari pentru fericirea voastră, însă nu este vorba de un maraton.

Nu alergaţi, nu vă apropiaţi de o persoană doar din nevoia de a nu vă simţi singuri, pentru că nu veţi reuşi decât să vă adânciţi tristeţea şi gândurile nepotrivite. Distraţi-vă alături de prieteni, trăiţi clipe de neuitat şi, atunci când veţi simţi nevoia, când va fi momentul potrivit, veţi şti ce trebuie să faceţi şi cui să îi dăruiţi inima voastră.

Anul 2020 aduce multe schimbări pozitive în sfera sentimentală a Peştilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies