Top 3: Cele mai bune tablete 2023 până la 250 de euro

Author: Bogdan Frațilă

Tabletele ieftine oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru divertisment mobil pe canapea. Cele mai bune dispozitive sub 250 de euro sunt prezentate aici!

Sursa: PixaBay

Tabletele ieftine oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru divertisment mobil pe canapea. Cele mai bune dispozitive sub 250 de euro sunt prezentate aici!

Tabletele ieftine oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru

divertisment mobil pe canapea. Cele mai bune dispozitive sub 250 de euro sunt prezentate în cea mai bună listă.
Dacă sunteți în căutarea unei tablete pentru divertisment pe canapea, nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani. În acest Top 10, vă prezentăm ceea ce credem că sunt în prezent cele mai bune tablete sub 250 de euro. Printre acestea se numără modele compacte, cu ecrane de 8,7 inci, până la tablete media mai mari, cu
11 inci. Aceste dispozitive sunt potrivite pentru navigare, streaming și jocuri ocazionale. În această prezentare generală sunt incluse doar tabletele Android. În intervalul de preț de până la 250 de euro, există tablete compacte de 7 inci și dispozitive mai mari, de până la 11 inci. Tehnologia standard de afișare este IPS (LCD). Ecranele OLED nu se găsesc încă în această gamă de prețuri. De asemenea, nu există o rată de reîmprospătare mai mare de 60
de hertzi. 

Locul 1: Lenovo Tab P11 Plus

Lenovo Tab P11 Plus este o versiune împrospătată a Lenovo Tab P11. Spre deosebire de predecesorul său, acesta vine cu un procesor mai rapid și Android 11. Până la sfârșitul anului va urma o actualizare la Android 12. Prețul tabletei de 11 inchi a scăzut recent în mod semnificativ, motiv pentru care a ajuns în această listă de

bestselleruri.
Mediatek Helio G90T oferă performanțe suficiente. Manopera este de top. Ecranul LCD de 11 inchi are o rezoluție 2K și oferă o luminozitate de aproximativ 410 cd/m². De asemenea, este disponibil nivelul 1 Widevine. Cu toate acestea, ecranul LCD mai poate fi îmbunătățit în ceea ce privește calitatea imaginii. Capacitatea de stocare este de 4/64 GByte și 4/128 GByte. Dispozitivul are o durată de viață a bateriei de 10 ore bune și suportă, de asemenea, Precision Pen 2 de la Lenovo. Prețurile încep de la 243 de euro.

Locul 2: Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A8 este câștigătorul nostru în ceea ce privește raportul preț-performanță. Unsioc Tiger T618 oferă performanțe mai mult decât adecvate și este un pic mai rapid decât Helio G80 din Tab M10 Plus. Datorită Widevine Level 1, nimic nu mai stă în calea streamingului la calitate HD. Difuzoarele de la AKG oferă un sunet bun, iar finisajul este excelent, așa cum vă așteptați de la coreeni. Durata de viață a bateriei este decentă, de aproximativ 9 ore. Dar există și puncte slabe: Ecranul Full HD de 10,5 inci nu ne-a putut convinge pe deplin. Actualizarea la Android 12 nu era încă disponibilă la momentul testării, dar ar trebui să urmeze în curând. Prețul tabletei a scăzut semnificativ, iar versiunea de 3/32 GB este deja disponibilă la prețul de 152 de euro. Vă recomandăm Galaxy Tab A8 cu 4/64 GB începând de la 191 de euro.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Locul 3: Realme Pad 10.4

Realme Pad 10.4 oferă, de asemenea, o echipare decentă: Mediatek Helio G80 ca la Lenovo Tab M10 Plus, un LCD cu panou IPS și 10,4 inci cu 2K, precum și 4/64 GB. Widevine Level 1 este, de asemenea, la bord. Versiunea de 4/64 GByte costă în prezent 189 de euro. Sunt posibile până la 6/128 GBytes și există și o versiune LTE.

Citește și: Top 3: Cele mai bune Tablete 2023 până la 500 de euro

Curs valutar BNR 14 martie 2023: Noile cotații pentru euro și dolar. Ce valori au atins azi principalele monede?

Citește și: Top 5 cele mai așteptate telefoane din 2023!

Citește și: Smartphone-ul Tesla ar putea fi inovatia ce schimba smartphone

 

 

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”