Tone de salam alterat au ajuns pe rafturile hypermarketurilor din toata tara!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:45

E normal ca Romania sa inghita gunoaiele Europei? Este intrebarea pe care si-o pun sefii Angentiei Nationale pentru Protectia Consumatoriului dupa ce in hipermarketurile romanesti s-au descoperit tone de salam alterat!

Tone de salam alterat au ajuns pe rafturile hypermarketurilor din toata tara, dupa un transport urias venit, se pare, din Germania. Distribuitorul, o fabrica din Brasov, s-ar fi ocupat de ambalatul produselor considerate acum bombe alimentare:„ Scrie foarte clar aici, termen de valabilitate 42 de zile, in paranteza, din ziua livrarii. Pai nu putem fi de acord cu asa ceva, pentru ca livrarea se poate intampla dupa o perioada nedeterminata de depozitare ”,

spune seful OPC Brasov.

Nu e nevoie de un ochi de expert, ca sa-ti poti da seama ca aceste produse au fost reambalate, reetichetate si vandute.
Dupa ce Oficiul pentru Protectia Consumatorului le-a blocat marfa in depozite, reprezentantii fabricii se feresc sa faca declaratii. I-am gasit chiar la sediul OPC Brasov si am incercat sa obtinem un punct de vedere.

„Este o neintelegere”,

se apara ei. Am ales la intamplare un hypermarket din Bucuresti si vedeti si dumneavoastra ce am descoperit.

Daca intr-un pachet, observam produse cu un aspect diferit sau daca ambalajul este deteriorat, clar trebuie sa ne punem un semn de intrebare. Aveti grija intotdeauna la produsele care au eticheta peste eticheta.

,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Ce

riscati daca ati consumat produse expirate? Ne spun specialistii :„ inseamna reactie digestiva, enteroicolita sau alergodermii”.

Deocamdata nu se stie cu exactitate ce cantitate a iesit pe poarta fabricii din Brasov si nici cat anume a fost vandut.

 

Taguri: