Tocmai acum s-a aflat. Monica Gabor a fost bătută de Mr.Pink?! Imaginile care îl învinuiesc pe omul de afaceri chinez

,
Tocmai acum s-a aflta. Monica Gabor a fost bătută de Mr.Pink?!
Monica Gabor, agresata fizic de Mr. Pink

Monica Gabor a fost bătură de Mr. Pink? Este întrebarea care se află pe buzle tuturor, după ce au apărut imagini cu bruneta plină de vânătăi.


In articol:

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit a șocat lumea întreagă. Apropiații cuplului au confirmat ruptura dintre cei doi și mai ales că chinezul o controla tot timpul și era foarte gelos. 

Monica Gabor a fost bătută de Mr. Pink?

În urmă cu ceva timp, Monica Gabor făcea relcamă pe Instagram la produsele pe care Mr. Prink le comercializează, și anume uleiuri pe bază de cannabis selecționat.

Tocmai acum s-a aflta. Monica Gabor a fost bătută de Mr.Pink?!
A batut-o Mr Pink pe Monica Gabor?

Substanța canabidoil a fost descoprită în 1940 și despre care se spune că ar putea revoluționa industria medicala, iar CBD nu are efect psihotrop și se crede că ar putea trata anxietata și psihoza cu succes.

Se zvonește că Monica Gabor ar fi fost bătută de afaceristul chinez, iar dovada o face o imagine postată de aceasta în care se poate observa că pe mâna dreaptă este vânătă. Toată lumea crede că ar fi fost agresată fizic de Mr. Pink. Mai ales că, la acea vreme se discuta că relația lor nu este tocmai una bună.

Tocmai acum s-a aflta. Monica Gabor a fost bătută de Mr.Pink?!
imaginile care îl învinuiesc pe omul de afaceri chinez

Citeste si: Irinel Columbeanu, prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit: "Într-un cuplu..."

După ce a șters toate pozele cu afaceristul de origine chineză din mediul online, Monica a postat un mesaj cât se poate de clar prin care anunță separarea de fostul partener cu care a avut o relație de 10 ani.

”Ai grijă în ceea ce crezi. Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?

Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.

 Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul postat.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Care este legătura dintre Mr. Pink, fostul soț al Monicăi Gabor, și președintele Chinei. Totul a ieșit la iveală

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tocmai acum s-a aflat! Care este legătura dintre Mr. Pink, fostul soț al Monicăi Gabor, și președintele Chinei. Totul a ieșit la iveală

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! Omul de afaceri a enumerat motivele în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Banii se pot pierde foarte ușor!”

Irinel Columbeanu, prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit: "Într-un cuplu..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies