Tocmai acum s-a aflat. Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes: ”Am avut un an în care nu am cantat din cauză că...”

,
Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes
Nicole Cherry, dezvaluiri despre cariera sa

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri despre greutățile cu care s-a confruntat în cariera sa înainte de a atinge succesul. Care au fost cele mai dure momente din cariera artistei?


In articol:

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasa perioadă din viața ei, pe lângă sccesul pe care îl are pe plan profesional, artista urmează să devnină mămică în curând. Ei bine, până să atingă succesul, cântăreața a trecut și prin momente cumplite care păreau a fi o piedică în reușitele sale.

Nicole Cherry, despre piedicile întâmpinate în cariera sa

Nicole Cherry a întâmpinat foarte multe piedici în cariera sa de artist, drumul spre succes a fost anevoios. Artista a declarat că toate momentele neplăcute din carieră au motivat-o să meargă mai departe de fiecare dată.

Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes
Nicole Cherry nu a cantat un an din cauza unor probleme

Cântăreața a demonstrat că succesul nu se câștigă deloc ușor, mai ales, la 14 ani când îți dorești să-l atingi cu orice preț. Însă, aceasta a fost cât se poate de conștientă că trebuie să ia lucrurile pas cu pas, însă cu toate acestea greutățile nu au ferit-o.

Citeste si: Nicole Cherry are probleme cu sarcina? Ce a dezvăluit artista pe Instagram

Vedeta a povestit recent pe YouTube prin câte a trecut pentru a atinge succesul, însă, nu a existat vreun moment în care să spună că nu vrea să meargă mai departe.

Aceasta a explicat un moment din cariera sa care a fost extrem de neplăcut atât pentreu ea, cât și pentru tatăl său care îi era impresar. Nicole Cherry a dezvăluit că a trecut prin două rezilieri de contracte de când este artist și a precizat că din cauza acestei probleme nu a mai putut cânta timp de un an.

Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes
Nicole Cherry s-a confruntat cu probleme in cariera

”Am trecut prin două rezilieri de contracte și ne-a fost foarte greu și la un moment dat chiar am avut un an când n-am cântat din cauza unui contract, dar totul s-a întâmplat cu un motiv și m-au construit și m-au adus astăzi aici. Dacă ar fi să reiau drumul acesta de opt ani, aș trece prin aceleași lucruri, n-aș schimba absolut nimic pentru că m-au ajutat și din greșeli am învâțat”, a spus Nicole Cherry într-un podcas pe Youtube.

Citeste si: Nicole Cherry a făcut dezvăluirea momentului! Artista a făcut primele declarații despre numele fetiței

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Legatura nestiuta dintre Irisha si Nicole Cherry! Ce le uneste pe cele doua

Kievul forțează ușa NATO: 'Viitorul spațiului euroatlantic se decide în Ucraina'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Nicole Cherry, pregătită să devină mamă? Cântăreața a rupt tăcerea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies