Nicole Cherry, primele dezvăluri despre nunta cu Florin Popa! Când se căsătoresc cei doi: ”Mi-a dat deja inelul”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 19:45
Cand se marita Nicole Cherry?
Sursa: Instagram

Nicole Cherry a făcut primele declarații despre nunta cu Florin Popa. Artista a dezvăluit că fercitul eveniment va avea loc mai curând decât s-ar fi așteptat.

De curând Nicole Cherry a făcut anunțul la care nimeni nu s-ar fi gândit. Vedeta a dat vestea că va deveni mămică pentru prima dată anul acesta. Artista este în culmea fericirii și a dezvăluit că și-a dorit enorm acest copil. Ei bine, toată lumea se întreba când ”Cireșica” va îmbrăca rochia de mireasă, se pare că momentul mult așteptat va avea loc mai repede de cât ne-am fi gândit.

Nicole Cherry, primele dezvăluiri despre nunta cu iubitul ei

Nicole Cherry a bucurat o țară întreagă cu vestea că va deveni mămică. Chiar dacă are doar 22 de ani, artista și-a dorit să fie o mamă tânără și să se poată bucura din plin de fetița pe care urmează să o aducă pe lume. În urmă cu puțin timp, îndrăgita artista a făcut primele declarații despre marele eveniment, mai exact, când o va duce Florin Popa pe ”Cireșica” la altar.

Nicole a dezvăluit că partenerul ei i-a oferit deja inelul, simbolic.

Frumoasa artistă nu se grăbește deloc să facă marele pas și a precizat că fericitul eveniment va avea loc anul viitor. Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry, își dorește ca nunta să se desfășoare în condiții normale, iar la eveniment să poată participa toate persoanele dragi sufeltului lor, astfel au decis să mai amâne evenimentul pentru ca pandemia să ia sfârșit.

Citeste si: Nicole Cherry are probleme cu sarcina? Ce a dezvăluit artista pe Instagram

”Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja.

Nicole Cherry, primele dezvăluri despre nunta cu Florin Popa! Când se căsătoresc cei doi: ”Mi-a dat deja inelul”

Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile ”, a declarat Nicole Cherry, pentru Ciao.ro.

Artista este însărcinată în patru luni și se simte extraordinar, aceasta a mărturisit că nu are pofte și că totul este normal până în acest moment.

Citeste si: Nicole Cherry, insarcinata la 22 de ani! Primele declaratii ale cantaretei despre sarcina

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies