Toata lumea trebuie sa stie! Cum se va circula cu mijloacele de transport in comun, dupa 15 mai. Regulile anuntate de Primaria Capitalei

,

Noile reguli pentru a circula cu transportul in comun au fost anuntate de Primaria Capitalei. Ce trebuie sa stim


In articol:

Numărul celor care pot urca în mijloacele de transport în comun va fi limitat astfel încât să fie respectată distanţarea socială, urcarea se va face doar pe la uşa din faţă, iar în punctele cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumaţi de controlori STB ajutaţi de poliţişti locali, anunţă Primăria Capitalei, care precizează că din 18 mai întreg parcul auto al Societăţii de Transport Bucureşti va fi scos pe traseu.

Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, recomandăm tuturor bucureştenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să îşi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confecţionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). Călătorii sunt rugaţi să respecte de asemenea şi noile reglementări privind distanţarea socială. Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 m ”, anunţă Primăria Capitalei.

Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar prin uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi.

Primăria Capitalei precizează că din 18 mai Societatea de Transport Bucureşti va scoate în traseu toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel că transportul în comun va funcţiona la capacitate maximă. Pentru siguranţa călătorilor vă asigurăm că toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanţe care distrug virusurile.

STB dezinfectează şi staţiile de aşteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa.

Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele de transbordări masive şi cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumaţi la accesul în vehicule de către controlorii STB, sprijiniţi de Poliţia Locală.

Din 15 mai, odată cu ridicarea stării de urgenţă, restricţiile privind deplasările vor fi relaxate, astfel că oamenii se vor putea deplasa liber în interiorul localităţilor, fără a mai fi necesare declaraţii pe propria răspundere.

Pe durata stării de urgenţă, din cauza traficului redus, au circulat mai puţine mijloace de transport în comun.

Citeste si: STB reduce cu 25% numarul autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor din circulatie. De cand se aplica masura

Citeste si: La Bucuresti se distribuie masti medicale. STB ia masuri de siguranta fara precedent impotriva gripei

Citeste si: Primaria Capitalei taie banii de la infrastructura si investitii. Care sunt proiectele afectate

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop 5 mai 2020. Zodiile care incep de astazi schimbari profunde: astrele aduc o energie noua

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Dati disparuti de doua luni! Ce se intampla cu Deea si Ricardo

Bianca, declaratie de dragoste pentru Livian! Ce mesaj i-a transmis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies