Ținuta adoptată de Luiza nu a impresionat-o deloc pe Beatrice. Criticile vestimentare ale acesteia nu au fost pe placul concurentei: „Cred că nu știe să asculte”

Author: Andreea Buinoschi

Luiza a avut o ținută all black, înviorată de culoarea roșie a rujului și a florilor pe care le purta

Sursa: Captură video

Sezonul 8 „Bravo, ai stil!” este aici, la fel și primele comentarii. Luiza a început cu dreptul sezonul, cu o încredere rar întâlnită, dar Beatrice nu a fost impresionată de ținuta colegei sale, motiv pentru care, și primele replici în contradictoriu au început.

Luiza a captat atenția juraților cu prima sa defilare, în ziua cea mare,  ziua lansării emisiunii „Bravo, ai stil!”, iar povestea pe care a avut-o a impresionat-o pe Ilinca Vandici, mai ales că este desprinsă din realitate.

Luiza și Beatrice, primul schimb de replici din cauza ținutei

Luiza a avut o ținută all black, înviorată de culoarea roșie a rujului și a florilor pe care le purta.

Concurenta a început defilarea extrem de încrezătoare și a menținut aceeași atitudine pe întreg parcursul ediției.

„Cu ținuta aceasta, voi merge la Balul Florilor, organizat de Casa Regală de care mama mea se ocupă pe partea de aranjamente florale, iar, anul ăsta, ea îmi va preda mie ștafeta și voi duce tradiția mai departe”, a povestit Luiza.

Beatrice nu a fost foarte încântată de ținuta Luizei, menționând că nu este adecvată pentru un bal și ar fi înlocuit câteva piese vestimentare.

„Încălțările strică ținuta. Mai ales, dacă ai fi mers la un bal, ai fi putut să pui niște ciorapi negri, subțiri, cu niște sandale cu bretele subțiri”, a început să spună Beatrice, dar fără a putea să își termine ideea, deoarece Luiza a început să își apare ținuta.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Părerile au continuat să fie împărțite și la testimoniale, acolo unde cele două concurente și-au susținut punctul de vedere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Cred că nu știe să asculte, că putea să mă asculte și să revină cu o replică ulterior, nu să vorbească peste mine, ca eu să nu mai pot să îmi continui ideea”, a mărturisit Beatrice la testimoniale.

„Eu voiam să-mi spun ideea mea, iar Beatrice voia să-și spună ideea ei, însă asta e ceva normal. Până își termina ea ideile, fiindcă nu era doar o idee, erau mai multe, eu aș fi vrut să intervin pe fiecare chestie care nu i-a plăcut. Nu se oprea. Trebuia să intervin și eu, să îmi spun părerea”, s-a apărat Luiza.

Jurații au fost cuceriți de atitudinea Luizei

Luiza i-a cucerit pe jurați, cel puțin din punct de vedere al atitudinii. Maurice nu a fost impresionat de ținuta acesteia, dar a apreciat cât de bine a asortat roșu și negru.

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

„Ai o energie superbisimă, am simțit fiorul.

(...) Tu ești la prima defilare, în acest prim sezon, ai venit cu o capă de Scufița Roșie, ai transformat-o într-o fustă, ai venit cu coșul cu flori, ai asortat floricica din coș cu floricica de pe fustă, ești o Scufița Roșie pe modern”, a început jurizarea Raluca Bădulescu.

Ai un zâmbet molipsitor,  frumusețea ta trece către publicul nostru. Ești o prezență tonică. Întrebarea mea este dacă roșul buzelor se asortează cu roșul pe care îl porți. Îmi place încrederea ta, îmi place nonșalanța”, a continuat Alex Abagiu.

„Să știi că este foarte greu de stăpânit această combinație cromatică: roșu și negru. Apreciez umorul tău, apreciez sinceritatea, cel puțin aparenta sinceritate. Ca să fac o scurtă trecere în revistă a ținutei, o să spun că nu-mi place absolut nicio piesă vestimentară, dar îmi place foarte tare energia ta și faptul că ai stăpânit bine combinația cromatică”, a punctat și Maurice Munteanu.

Vedeti mai multe pe https://kanald2.ro/   si pe YouTube.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!