Timp de cinci ani, in fiecare zi a avut menstruatie! Acestei tinere i-a fost rusine sa povesteasca prin ce trece. Uite ce se intampla cu organismul ei din aceasta cauza si de ce ii era frica sa mearga la medic

Chloe Christos, in fiecare zi, timp de cinci ani, a trecut printr-un calvar din cauza menstruatiei. Ii era jena sa vorbeasca despre acest lucru si nici nu voia sa mearga la medic.

Aceasta problema i-a aparut la varsta de 14 ani cand i-a venit pentru prima data menstruatia. De atunci, cinci ani la rand, in fiecare zi, a trecut prin acelasi lucru. Pentru ca pierdea prea mult sange, Chloe trebuia sa mearga mereu la spital sa i se faca perfuzii cu fier din cauza anemiei severe. "Stiam ca nu era in regula ce se intampla cu mine, insa nu puteam sa vorbesc despre asta. Ma simteam diferita si singura."

Chloe avea 19 ani cand a descoperit ce i se intampla. Un medic i-a facut o analiza de sange si a descoperit ca sufera de boala Willebrand, o disfunctie care face ca sangele sa se coaguleze asa cum ar trebui.

Dupa ce a aflat ce are, Chloe a incercat tot felul de tratamente, insa niciunul nu a dat rezultate pana acum. Se pare totusi ca ultimul i-a mers si acum, este o fata normala.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate