Timisoara se modernizeaza in forta. Edilul a demarat o serie de lucrari care i-a innebunit pe localnici

Va mai amintiti de scarile care nu duc nicaieri si de trecerea de pietoni care se opreste intr-un spatiu verde? Sunt minunile moderne ale Timisoarei care au starnit hohote de ras in intreaga tara.

Dar, sa nu credeti ca edilii orasului s-au lasat descurajati! Sa vedeti ce panouri ii intampina pe cei care intra in oras! Timisoara se modernizeaza in forta! Acesta este mesajul desprins, parca, din filmele SF, care troneaza, cu litere de-o schioapa, in mai multe locuri din oras! Sub panouri, muncitorii sapa, astupa, niveleaza.

Se sapa in tot orasul, de parca s-ar cauta oase de dinozauri. Mai in gluma, mai in serios, soferii spun ca in loc de avertismente, mai bine primeau pastile antistres. Nu doar soferii se plang, ci si pietonii. Trotuarele lipsesc cu desavarsire, asa ca fiecare se descurca cum poate. Mai greu este pentru doamne.

E timpul sa facem cunostinta cu omul care a inventat reparatiile in forta! Nu din filmele SF s-a inspirat, ci din codul bunelor maniere: „Am considerat civilizat si de bun simt sa anuntam cetatenii care intra in Timisoara ce se intampla in orasul nostru pentru ca avem o transformare radicala a orasului, avem peste o suta de santiere in oras si, evident, ca in aceste circumstante traficul este perturba”, afirma edilul.

Primarul Timisoarei este recunoscut pentru transformarea orasului intr-un santier imens. Edilul s-a apucat de mai multe lucrari deodata, dar spune c-a fost mereu cu biciul pe muncitori. Ba chiar si-a trimis „spioni” sa-i filmeze cu tableta! Una peste alte, edilul Timisoarei promite ca va avea grija ca lucrarile sa fie finalizate conform termenelor din contract, adica in cel mult doi ani.

##VIDEO111980##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate