Tibi Clenci se consideră sau nu mai bun decât Catalin Botezatu în rolul de jurat la Bravo, ai stil Celebrities? Răspunsul neașteptat al celebrului fotograf

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 ian 2022, 11:27

Tibi Clenci a raspuns daca se considera mai bun ca jurat in locul lui Catalin Botezatu

Sursa: Captură YouTube

Tibi Clenci a fost prins la inghesuiala in momentul cand a fost intrebat daca se considera mai bun decat fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci a incercat sa se eschiveze in momentul cand Oana Radu l-a intrebat pe sleau daca se considera un jurat mai bun decat Catalin Botezatul la Bravo, ai stil! Celebrities, moment in care, dupa cateva pauze, celebrul fotograf a zis NU. Detectorul de minciuni a simtit totul, iar Octav ii atrage atentia ca nu este deloc raspunsul corect.

Citeste si: Jurații Bravo, ai stil! Celebrities, în stare de șoc după revolta Adinei Halas! Concurenta, în hohote de plâns și-a strigat nemulțumirea

Ce raspuns a dat Tibi Clenci in momentul cand a fost intrebat daca se considera mai bun decat Catalin Botezatu ca jurat

Oana Radu: "Esti noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities si acum vine intrebarea daca tu crezi ca esti mai bun decat juratul ce a fost inaintea ta in locul tau."

Tibi Clenci: "Sunteti golani, un cuvant de la el, de la tine.

Nu, mai, nu sunt."

Oana Radu: "Minte"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tibi Clenci: "Il stiu pe Catalin de cand eram pustan. Ne-am intalnit acum 20 de ani. Il stiu din aparitiile lui. Nu m-am intalnit in trecut niciodata cu el, nici nu avem de ce.

El e designer, eu sunt creative director fotograf. Nu prea suntem pe aceeasi...suntem diferiti!"

Tibi Clenci a pus ochii pe Viviana Sposub si Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cum vrea Amna să ajungă în Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta și-a dezvăluit strategia în culise: "V-am lăsat să vă rupeți dinții!"

Tibi Clenci: "Eu aici la Bravo, ai stil! Celebrities caut muza.

Sunt doua potentiale, le iau in ordinea numarului pe tricou. Daca nu isi arata sensibilitatea, nu inseamna ca nu are si vorbesc de Ruxi. La polul opus este Viviana. Sunt doua rivale."

Tibi Clenci: "M-am lasat de apometre. Nu pot sa montez nimanui, am nevoie de apometru."