Ti se rupe sufletul! Pe patul de moarte i-a spus sotului ca are o ultima dorinta. Cu ochii in lacrimi, barbatul a refuzat-o si i-a zis ca nu o poate duce la indeplinire! Uite ce ii ceruse femeia

Cazul de mai jos a facut inconjurul lumii si a emotionat milioane de oameni.

Totul a inceput dupa ce Clare Mauremootoo, o femeie din Marea Britanie, a fost diagnosticata cu o boala crunta, incurabila, care afecta nervii.

La un an dupa cumplita veste, femeia isi traia ultimele zile pe patul unui spital. Inainte de a muri, ea si-a strans sotul de mana si l-a rugat sa ii indeplineasca o ultima dorinta: aceea de a-si reface viata si de a gasi o noua mama pentru cei doi copii ai lor.

Devastat de tot ceea ce se petrecuse pana atunci, barbatul i-a spus cu ochii in lacrimi ca nu va putea sa i-o duca la indeplinire, deoarece singura lui dragoste adevarata era chiar ea.

In cele din urma femeia s-a stins chiar in bratele lui. Dupa un an de agonie si doliu, John a cunoscut o femeie cu care a ajuns sa aiba o legatura stransa.

La insistentele celor doi fii ai lui s-au mutat impreuna, iar in cele din urma s-au si casatorit. Copiii sunt fericiti acum, iar dorinta lui Claire s-a indeplinit in cele din urma.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate