Ți se face pielea de găină! Profeția lui Nostradamus despre incendiu de la Catedrala Notre Dame

Nostradamus a prezis incendiul de la Notre Dame. Acesta a prevăzut și Marele Foc din anul 1666 din Londra, decesul lui Henric al II-lea și ascensiunea lui Hitler.

Oamenii de știință au găsit evenimente în profețiile sale care sunt formulate pentru a prezenta cititorilor însăși așteptările și prejudecățile lor. După incendiul care a devastat toți parizienii, au apărut nenumărate speculații care arată că acest eveniment a fost prevestit de cel mai cunoscut prezicător din lume, Nostradamus.

Nostradamus a prevăzut incediul de la Notre Dame

Oamenii de știință au găsit legătura dintre una din profețiile marelui Nostradamus și incendiul de la Notre Dame. Astrologul britanic Jessica Adams a scris pe în mediul online legătura dintre predicția acestuia și eveimentul care s-a împlinit în cursul zilei de luni.

Citeste si: Care a fost cauza incendiului de la catedrala Notre Dame din Paris!

Citeste si: Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu are o noua premonitie: "FRANŢA VA FI INGENUNCHEATA! URMEAZA VERSAILLES!"

Nostradamus, medic și astrolog francez, a înfăptuit o carte cu catrene care se spune că a prezis evenimente extrem de importante. Jessica Adams a citat predicția care arată întocmai detalii despre focul care a curprins catedrala. Aceasta a fost găsită într-o carte din 1999, numită „Profețiile complete ale lui Nostradamus”.

nostradamus cartea

Nostradamus a prezis flăcările care au cuprins Notre Dame

„Capul Berbecului, Jupiter și Saturn,
Dumnezeule veșnic, ce schimbări se pot aștepta?
După un secol lung, răul se va întoarce
Franța și Italia, ce emoții vei trăi?

Citeste si: Horoscop COMPLET APRILIE 2019. Sănătate, iubire și belșug pentru zodiile care și-au început anul cu dificultăți

Ceea ce avem aici este Chiron la «capul Berbecului» la doar trei grade de semnul zodiacal. Soarele, arzând portocaliu la apus la Paris, în timp ce [turla de la] Notre Dame s-a prăbuşit, este de asemenea în Berbec, în această diagramă astrologică stabilită pentru luni 15 aprilie 2019 la ora 17:50, Paris”, scrie Jessica Adams pe blogul său citat de Sputnik.

Vezi Kanal D live

„Șocul momentului este ilustrat de Uranus în Taur 2, formând un semisextil aproape perfect cu Chiron. De fapt, această aliniere se poate întâmpla doar o dată la 80 de ani”, a precizat astrologul, în mediul online. „Ce este Chiron? un simbol al oamenilor și al organizațiilor care sunt îndrăznețe. Scandaloase. Care nu se împiedică de așa-numitul imposibil. Într-un moment mă voi uita la WikiLeaks, Julian Assange și la o cunoscută postare de-a lor referitoare la «Dosarele siriene», de acum câțiva ani, numită «Profeția Notre Dame». Da, ați citit bine, Profeția Notre Dame”, mai explică Adams.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: fanatik.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate