Ti-l mai amintesti pe micutul Osman din serialul "Tradarea"? Iata cum arata dupa opt ani Emir Berke Zincidi, bietelul care a cucerit mii de fani cu istetimea si talentul lui!

Emir Berke Zincidi a cucerit publicul cu rolul sau din serialul "Tradarea", pe cand avea doar cinci ani.

Emir Berke Zincidi s-a nascut in 2005, in Ankara. Acesta a mostenit de la tatal sau talentul artistic, deoarece acesta este un renumit producator de televiziune.

Berkant Zincidi a fost cel care l-a indrumat pe fiul lui spre actorie, deoarece i-a descoperit inca din primii ani talentul nativ si in scurt timp a devenit o adevarata pasiune care i-a adus micutului celebritatea in lumea artistica.

La doar patru ani, micutul Emir a filmat in cateva reclame, facandu-si astfel intrarea catre ceea ce avea sa urmeze in viitoarea lui cariera artistica. Astfel ca in anul 2009 talentatul baietel a fost deja cooptat in primul lui serial "Bu Kalp Seni Unutur mu?". Dupa doar un an, Emir a fost dorit si in distributia serialului "Oyle Bir Gecer Zaman Ki" ("Tradarea"), unde a jucat uluitor rolul lui Osman, alaturi de actori celebri si a fascinat prin talent si inteligenta.

In 2014 a fost cooptat in serialul "Kocuk Aga", iar in 2015 a jucat in serialul "Bir Deniz Kikayesi". Talentatul baietel a patruns in anul 2013 si in lumea cinematografiei, jucand in filmul "Hititya: Madalyonun Sirri". Astazi, la cei 12 ani ai sai, Emir a decis impreuna cu parintii sai sa se dedice mai mult studiului si deocamdata latura artistica sa ramana pe plan secundar.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate