Sari la conținut

Ti-l mai amintesti pe carismaticul Emir din serialul "Dragoste infinita"? Iata cat de mult si-a schimbat infatisarea celebrul Kaan Urgancioglu, dupa cinci luni petrecute in America!

Ti-l mai amintesti pe carismaticul Emir din serialul "Dragoste infinita"? Iata cat de mult si-a schimbat infatisarea celebrul Kaan Urgancioglu, dupa cinci luni petrecute in America!

Interpretarea magistrala a rolului din serialul "Dragoste infinita" i-a adus notorietate talentatului actor.

L-ati urmarit cu interes si admiratie in cadrul serialului "Dragoste infinita", in care a jucat magistral rolul lui Emir Kozcuoglu, care, desi a fost un personaj negativ, a ramas in inimile fanilor sai datorita talentului sau desavarsit.

Notorietatea dobandita nu a facut decat sa il propulseze printre cei mai apreciati actori din Turcia. De curand, carismaticul actor primit o oferta spectaculoasa din partea unui mare regizor din Anglia, care ar putea sa ii ofere o noua dimensiune carierei sale. Actorul Kaan Urgancioglu a primit oferta de colaborare din partea renumitului regizor britanic Peter Webber.

Peter Webber, regizor, editor, producator si scenarist britanic, a realizat filme precum "Fata cu cercel de perla/ Girl with a Pearl Earring", cu Scarlett Johansson si Colin Firth, nominalizat la trei premii Oscar si zece premii BAFTA, "Hannibal: In spatele mastii"/ "Hannibal Rising" si "Emperor", cu Matthew Fox, Colin Moy si Tommy Lee Jones.
Conform presei din Turcia, se pare ca marele regizor a fost deja la Istanbul pentru a-l cunoaste pe Kaan Urgancioglu cu care isi doreste o colaborare. I-a vorbit actorului despre noul proiect si ii va trimite scenariul.

De curand, Kaan Urgancıoglu a revenit in Turcia, dupa cele cinci luni petrecute in America, timp in care a urmat cursuri de specializare in actorie dar a si calatorit. Celebrul actor a inceput sa analizeze ofertele si scenariile primite intre timp pentru a demara mult asteptatul proiect din toamna.


(sursa: medyatava.com-Birsen Altuntas, viata cu aroma de cafea)

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net