Theo Rose, despre retragerea ei din muzică și actorie: „Lumea nu știe de ce am dispărut...”. Care a fost motivul pentru care a devenit celebră

Author: Diana Ghita

Theo Rose a vorbit despre cariera ei de artistă

Sursa: Captură YouTube

Theo Rose a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, unde a vorbit atât despre fanii ei, cât și despre cariera sa de cântăreață și actriță.

La interviul cu Teo Trandafir, Teo Rose a povestit că pune mare preț pe relația pe care o are cu fanii ei, care își arată aprecierea față de ea prin diverse gesturi. Și artista, la rândul ei, se arată foarte dedicată față de comunitatea pe care a strâns-o, așa că încearcă să fie cât mai deschisă cu oamenii care o apreciază.

Theo Rose a cucerit publicul prin transparența ei

Vedeta a mărturisit că prețuiește atât de mult ce fac admiratorii pentru ea, încât a reușit să facă o întreagă colecție cu lucrurile primite de la ei: „ Am o cutiuță plină cu lucruri de la fani. Spre exemplu, la concerte sunt tote felul de fete care vin și îmi fac daruri, ori scrisori și sunt multe lucruri foarte mișto scrise acolo, cadouri, mi-au tot luat chestii, brățări cu fața mea, cu numele lor, cu un citat.

Păstrez cutia aia și, alături de ele, mai separat, țin chestiile foarte personale”.

În acest sens, Teo Trandafir a întrebat-o pe Teo Rose cum a reușit să devină o artistă atât de iubită de către public, iar ea a explicat că nu a făcut mari eforturi pentru a fi apreciată de oameni, ci că a preferat ca mereu să fie ea însăși, fără să încerce să-și construiască o anumită imagine.

„Cred că am fost norocoasă să fiu printre primii oameni care au fost foarte familiarizați cu mediul ăsta online și naturalețea din el.(...) Cred că oamenii au apreciat că sunt ușor transparentă”,  a dezvăluit cântăreața.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Theo Rose într-o toaletă publică: „Ușa era deschisă larg”. Artista a povestit totul fără nicio rușine

Theo Rose a vorbit despre retragerea din muzică și actorie

Ulterior,  vedeta a explicat că nu poate să țină lucruri ascunse de fanii ei, întrucât simte nevoia să împărtășească cu aceștia diverse întâmplări din viața ei, mai ales aspectele foarte importante, cum ar fi starea de spirit sau de sănătate, care joacă un rol foarte important în activitatea de artist.

„Tot timpul am căutat să vorbesc cu cineva, cred că asta mi-a făcut un mare bine, prin faptul că mi-am dorit să mă deschid.

Nu vreau să se întâmple lucruri cu mine și să nu știe nimeni în ce situație sunt, adică nu vreau să fiu un om închis, că la un moment dat dispar și lumea nu știe de ce am dispărut”,  a mai spus Theo Rose.

Citește și: Cum și-a dat seama Teo Trandafir că este înșelată: „Pe mine poți să mă înșeli liniștit!” Și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici

Pe lângă admiratori, cântăreața are alături și familia, mai ales pe sora ei, care a susținut-o cel mai mult în visul de a deveni celebră: „ Am avut mult noroc că ea a fost sprijinul meu”.