Theo Rose a trecut prin momente cumplite în copilărie. Cu ce boală s-a confruntat artista? A fost nevoită să apeleze la ajutorul specialiștilor

,
Boala cu care s-a confruntat Theo Rose
Cu ce boala s-a confruntat Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Deși a avut o copilărie frumoasă, Theo Rose a trecut și prin momente mai dificile în acea perioadă. Îndrăgita artistă s-a confruntat cu o boală destul de des întâlnită în rândul adolescenților și a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui specialist.


In articol:

Theo Rose este foarte apropiată de comunitatea ei din mediul online și nu ascunde nimic de urmăritorii ei. Tânăra și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai sensibilă perioadă din viața ei, mai exact despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie și care și-au pus amprenta asupra ei.

Cu ce boală s-a confruntat cântăreața?

Theo Rose, confesiune despre problemele din copilărie

Îndrăgita artistă este foarte deschisă și sinceră cu comunitatea ei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este urmărită de atât de mulți oameni care o iubesc și o pareciază.

Boala cu care s-a confruntat Theo Rose
Theo a suferit de anxietate[Sursa foto: Instagram]

De curând, Theo și-a deschis sufletul și s-a confesat fanilor săi, aceasta a vorbit despre un subiect sensibil, mai exact despre problemele cu care s-a confruntat când era mai mică. Cântăreața a mărturisit că s-a confruntat cu anxietatea și că în acea perioadă avea gânduri foarte urâte, iar certurile părinților o afectau și simțea că va fi abandonată, deși acest lucru nu s-ar fin întâmplat.

Theo Rose a simțit nevoia să apeleze la un specialist pentru că ajunsese în situația în care simțea că nu găsește nicio rezolvare, iar terapeutul a ajutat-o să se vindece treptat.

Citeste si: Câți bani face Theo Rose din Instagram? Suma pe care o are în conturi fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!"

”Am avut o perioadă când am

avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios. Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple.
A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”,
 a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.

Boala cu care s-a confruntat Theo Rose
Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa artistă a vorbit și despre un moment mai hazliu din copilăria ei, la grădiniță a făcut schimb de căciulă cu o colegă și s-a ales cu păduchi.

Citeste si: Theo Rose, surprinsa in cea mai trasnita ipostaza! Iata cine a fost cel care a publicat imaginile inedite?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Theo Rose, surprinsa in cea mai trasnita ipostaza! Iata cine a fost cel care a publicat imaginile inedite?

Medicul Gilda Popescu atrage atenția: 'Virusul și-a schimbat cumva caracteristicile'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Câți bani face Theo Rose din Instagram? Suma pe care o are în conturi fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!"

Theo Rose și Alex Leonte, vestea care a șocat pe toată lumea. Cei doi se căsătoresc?!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies