Thalida a dat cartile pe fata! Concurenta a facut dezvaluiri socante din culisele trecutului ei amoros! Iata ce artist celebru a fost primul barbat din viata ei!

Thalida a facut marturisiri neasteptate despre primul barbat din viata ei.

Vizibil emotionata, Thalida a dezvaluit ca prima ei relatie si cea care i-a schimbat total viata, a fost cu un artist celebru. Aceasta si-a luat inima in dinti si a marturisit ca primul barbat din viata sa a fost Kamara, de la "Alb Negru", alaturi de care a trait o iubire intensa. Desi experienta a schimbat-o radical ca femeie, Thalida a declarat ca a si suferit foarte mult, deoarece din partea lui Kamara nu a simtit aceeasi mare dragoste.

"Kamara a fost singurul meu iubit. Nu a fost chiar o relație. Mi-a zis de la început cî nu își asumă. L-am iubit. El știe foarte bine. Noi am rămas prieteni. Am avut în continuare sentimente pentru el, până când am pus stop. A vrut să fie primul bărbat din viața mea. El mi-a dat mie alte semnale la momentul respectiv. Mi-a zis de la început că nu vrea o relație. M-a luat cu el peste tot, s-a afișat cu mine, dat tot în cârca mea a picat totul. Mi-am tatuat ziua în care s-a întâmplat totul. Experiența în sine m-a maturizat. Am suferit enorm. El știa foarte bine că pentru mine însemna ceva, însemna foarte mult. Au fost niște etape!", a spus Thalida.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate