Soc la "Te vreau langa mine"! Bianca Dragusanu i-a dat afara pe "iubaretii" de pana acum si a adus o fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" in platou, pentru a-i gasi iubit! Despre cine e vorba

In editia de vineri, 15 iunie, Bianca Dragusanu a anuntat ca emisiunea pe care o prezinta va suferi o schimbare radicala de format, probabil cea mai importanta din ultimii ani.

In noul format, o femeie si un barbat pornesc in cautarea sufletului pereche iar zeci de pretendenti se vor lupta pentru inimile lor.

 

"Vom avea paravane, vom avea intalniri, vom avea provocari, vor pleca la munte, vor pleca la mare, vor merge in Casa Iubirii si, Doamne-ajuta, se vor indragosti!", a spus Bianca.

 

Prima concurenta care si-a facut aparitia in platou a fost Naba, fosta concurenta exotica din sezonul III "Bravo, ai stil!". Ea are 24 de ani, a facut sport de performanta si este preocupata de moda.

 

 

Zece barbati si-au facut aparitia in platou pentru Naba iar aceasta va incerca , in editiile viitoare, sa ii cunoasca si sa il aleaga pe acela care ii va fura inima.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate