Bianca Dragusanu stie cum sa-si faca barbatul fericit! "Noi zicem mereu ca voi si facem mereu ca noi!" Iata dupa ce reguli de aur se ghideaza vedeta si ce reactii a starnit in platou!

Mihail a sarit si de aceasta data cu completari la spusele Biancai.

Bianca Dragusanu a inceput astazi emisiunea cu cateva reguli de aur pentru femeile care vor sa isi faca barbatii fericiti. Prezentatoarea TV s-a gandit sa enumere aceste idei crezand ca astfel il va multumi in sfarsit si pe Mihail, care de regula este carcotas si lanseaza mereu comentarii rautacioase la adresa Biancai.

"Pentru ca zilele trecute dragul meu coleg de platou, Mihail imi reprosa ca nu vin cu reguli despre cum sa-l faci pe iubit fericit, astazi este despre barbati si fericirea lor! Barbatului trebuie sa-i acorzi incredere si respect, el trebuie sa stie ca poate grsi uneori iar iubita lui nu trebuie sa taie in carne vie; hraniti-l; ofera-i spatiu, lasa-l sa respire; femeia trebuie sa taca mult! Ce nu stiti voi este ca tot ce-am zis e la misto! Pentru ca noi zicem mereu ca voi si facem mereu ca noi! Punct!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate