Bianca Dragusanu recunoaste ca nu este geloasa pe partenerul ei de viata! "E singura bucatica de intimitate care iti mai ramane!"

Bianca Dragusanu a subliniat in emisiunea de astazi ca nu este de acord cu femeile care vor sa stie parola de pe telefonul iubitului lor.

Vedeta a povestit ca o prietena de-a sa nu a fost multumita de cadoul primit de la iubitul ei si vrea sa se desparta de el. Bianca a declarat ca prietena sa este foarte geloasa si la un moment dat din disperare si-a dorit chiar sa afle parola de la telefonul iubitului ei.
"Gata, s-a dat startul Sarbatorilor. Asta face Mos Nicolae, lasa cadouri in ghete, dar asteapta multumire si iubire in schimb!", a zis Bianca Dragusanu.

Am primit de dimineata un telefon de la o prietena: 'Ma despart de al meu!'. 'De ce?', am vrut sa stiu. 'Pentru ca nu am primit ce mi-am dorit'. I-a luat pantofi scumpi, pe care si-i dorea, dar ea voia altceva. El era golan, i-a dat multe motive de gelozie si suparare, dar ea si-a dorit ceva ca sa prinda incredere. Dar el a refuzat-o! Ea voia parola de la telefonul lui! Nu am incurajat-o. Telefonul e singura bucatica de intimitate care mai ramane. Dar am sfatuit-o sa ii oglindeasca atitudinea, sa aiba si ea parola la telefon, sa nu mai fie disponibila tot timpul, sa il lase sa mai fiarba cu orele, sa nu ii mai raspunda repede. Pana de Craciun o sa ii scrie el Mosului si o sa ceara si el parola, iar Mosu o sa se faca ca nu a auzit", a spus Bianca Dragusanu. 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate