Bianca Dragusanu enervata peste masura de Mihail Gheorghe, solistul bandului! "Hai ca m-am si enervat" Iata ce anume a scos-o din minti pe prezentatoarea TV si cum l-a pus la punct pe colegul ei!

Bianca Dragusanu a fost extrem de iritata de atitudinea rautacioasa a cantaretului fata de femei.

Bianca Dragusanu a inceput emisiunea de azi cu o scurta intaplare din viata sa. Plecand de la subiectul sarbatorii de Halloween, aceasta a povestit ca o prietena de-a ei obisnuia sa se machieze sofisticat chiar daca nu avea un eveniment ci pur si simplu pentru a capata mai multa incredere in sine.

Cantaretul nu s-a putut abtine si a facut o gluma despre domnisoarele care exagereaza cu machiajul. Atitudinea misogina a lui Mihail a deranjat-o foarte mult pe Bianca Dragusanu, care l-a pus la punct imediat.

"Vaaai, ce urata a fost asta! Ce profund! Ia uite cine e profund si ne impartaseste din tainele golanilor! Ai venit si tu cu astea care au tot circulat pe Facebook: 'Ce faci de Halloween anul asta? Te demachiezi?' Hai, pe bune! De unde ati venit, fratilor, cu astea? Da, orice femeie e mai frumoasa cu machiaj, pentru ca li se accentueaza trasaturile, calitatile. Lasati-ma cu glumele astea proaste!  Si nu mai spune ca e ceva superficial pentru ca pana la urma si tu, si toti barbatii va uitati mai intai la ambalaj! Hai! Ca m-am si enervat!", a spus Bianca Dragusanu.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate