Bianca Dragusanu, dezvaluiri uluitoare din dormitor! "Eu am niste fantezii!" Iata despre ce anume a vorbit prezentatoarea TV din culisele relatiei sale cu Victor Slav!

Bianca Dragusanu dat startul emisiunii de azi cu cateva indramari pentru o relatie de iubire de lunga durata.

Prezentatoarea TV a marturisit ca este o femeie iubita si se simte foarte fericita ca a reusit sa-si intalneasca barbatul ideal, pe Victor, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de cativa ani buni si au impreuna o fetita superba care a dat sens vietii lor de cuplu.

Bianca Dragusanu le-a dat un sfat telespectatorilor cu privire la modul in care trebuie sa isi aleaga partenerul de viata potrivit, alaturi de care sa aiba o o relatie perfecta.
"Azi va zic asa: ma iubesc. Da, va iubesc si pe voi si stiu ca si voi ma iubiti pe mine. Am citit un studiu si dupa doi ani incepem sa semanam cu partenerul de viata. De asta trebuie sa fim foarte atenti cu cine ne petrecem timpul.  Pe scurt, eu ma iubesc si de aia am reusit sa fiu iubita", a declarat Bianca Dragusanu la "Te vreau langa mine".
Prezentatoarea TV a vrut la un moment dat sa le dea o proba concurentilor."Sa vina baia cu ciocolata pentru ca eu am niste fantezii! Ce e rau sa te lupti in ciocolata?", a spus Bianca.


 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate