Bianca Dragusanu, mai fericita ca oricand! "Azi am un motiv in plus de fericire! O sa incerc s-o sarbatoresc cu surle si trambite!" Iata cine este persoana mult asteptata de prezentatoarea TV!

Bianca Dragusanu a inceput emisiunea de azi, cu o dispozitie de zile mari, deoarece aceasta zi are o semnificatie importanta.

Aceasta a impartasit tuturor marea sa bucurie, spunand ca cea care i-a inseninat ziua este nimeni alta decat propria ei sora, care implineste azi o frumoasa varsta si va ajunge in Bucuresti pentru a sarbatori impreuna.
Bianca Dragusanu asteapta cu nerabdare reintalnirea cu sora ei, pe care a recunscut ca o vede destul de rar, din cauza distantei care le desparte si abia asteapta sa o sarbatoreasca pe cea pe care o considera si cea mai buna prietena a sa.
Vizibil emotionata, Bianca i-a facut o frumoasa declaratie surorii sale si i-a multumit pentru ca ii este alaturi mereu si ca ii ofera sfaturi si chiar o critica sau o cearta atunci cand este cazul.

"Azi am un motiv in plus de bucurie. Vine sora mea la mine, de la 500 de kilometri departare. E ziua ei de nastere! La multi ani, surioara mea, multumesc ca esti cea mai buna prietena a mea! O sa incerc sa o sarbatoresc cu surle si trambite, asa cum merita. (...) E greu sa ai langa tine un prieten de suflet, care e langa tine neconditionat. Prietenia e ca si casnicia, amandoua pornesc din compatibilitate si se pastreaza cu iubire. (...) Un prieten adevarat se cerne prin sita timpului", a declarat Bianca Dragusanu.


 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate