Bianca Dragusanu a marturisit ca inca mai crede cu tarie in iubirea adevarata! "Eu inca cred in dragoste!" Iata ce reguli de aur le-a trasat participantilor pentru a aspira la o relatie de lunga durata!

Bianca Dragusanu a dat startul emisiunii de azi cu patru reguli importante care i-au vizat in mod direct pe participantii din platoul "Te vreau langa mine".

Prezentatoarea TV si-a facut aparitia in emisiune intr-o rochie rosie mulata, la care a asortat o pereche de cizme rosii si a reusit sa uluiasca publicul cu silueta sa de invidiat. Aceasta a recunoscut ca este suparata pe participantii din casa iubirii, din cauza comportamentului lor neadecvat si de asemenea a marturisit ca inca mai crede in dragoste si isi doreste sa inoculeze acest lucru si participantilor din platou care isi cauta jumatatea perfecta.

"Eu tot cred in dragoste, indiferent de prostiile pe care le faceti sau le ziceti. Sunt un pic suparata pe ce am vazut in casa, dar o sa vedeti mai tarziu despre ce vorbesc. Ca sa ne fie mai simplu in dragoste, iata patru reguli pe care sa nu le incalcam niciodata: oamenii nu sunt obligati sa raspunda cu iubire la iubire, desi e greu sa acceptam, toti ne-am confruntat cu asta, a doua regula este sa te iubesti pe tine nu e o dovada de egoism, oricat de crud ar suna, nimeni nu e obligat sa te iubeasca si ultima regula: nu te intoarce niciodata la o persoana care nu te iubeste, nostalgia si comoditatea nu tin de cald!", a spus Bianca Draguanu.

 

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate