Andreea Mantea, marturisiri inedite! "Astazi este marti, 13 si mie mi se intampla de fiecare data trei lucruri rele!" Vedeta a recunoscut ca se teme de superstitii!

Andreea Mantea le-a impartasit fanilor sai ca e o persoana credincioasa insa cu toate astea crede si in existenta superstitiilor.

La inceputul emisiunii, Andreea Mantea a facut cateva dezvaluiri inedite despre superstitii. Vedeta a recunoscut ca este o persoana destul de credincioasa, insa cu toate acestea nu exclude si teama de superstitii. Andreea Mantea a marturisit ca de fiecare data cand se inatampla sa fie marti, 13, aceasta pateste trei lucruri rele. 

 

"Eu sunt o persoana extrem de credincioasa! Asa am fost crescuta de bunica mea, care mi-a implementat foarte multe lucruri! Nu stiu cat simt dintre ele pe care ar trebui sa le fac, cele cu tamaia, cele cu pomenile, cu posturile, cu slujbele, cu pus acatist, nu stiu cate din ele le simt dar credinta mea in Dumnezeu o simt din tot sufletul! Nimeni nu poate sa-mi spuna mie ca un om credincios nu poate sa fie si superstitios! Eu zic ca nu au nicio treaba superstitiile cu credinta! Azi e marti, 13 si mie mi se intampla de fiecare data trei lucruri rele!", a spus Andreea Mantea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate