Andreea Mantea, anunt important pentru participantii "Te vreau langa mine"! Iata ce schimbari radicale le-a pregatit!

Andreea Mantea a dat startul emisiunii de azi cu un anunt important pentru toti participantii care au venit sa isi caute jumatatea.

Vizibil deranjata de atitudinea participantilor, care nu au incercat sa se cunoasca mai bine ci dimpotriva au recurs la certuri, barfe si jigniri, Andreea Mantea a anuntat schimbari importante la "Te vreau langa mine".

Prezentatoarea TV a anuntat a venit momentul pentru cateva schimbari radicale in formatul emisiunii, pe care le va dezvalui treptat participantilor. O prima schimbare anuntata a fost aceea ca de-acum inainte se vor face eliminari.

"Pare ca sunteti la concurs. Concurs de care e mai tare in gura, care e mai tare la barfa, la jigniri. Eu v-am zis ca vreau sa fac niste schimbari, dar nu o sa le fac brusc, ca sa nu deranjez. Am realizat ca nu sunteti aici ca sa va gasiti jumatatea. Unii ati venit ca sa apareti la televizor, sa va vada lumea de afara, sa va cuplati cu altii, din afara, sau sa va intalniti intre voi, afara, in secret, si noua nu ne spuneti. Sunt altii care vor sa ajunga in emisiune, dar nu pot, pentru ca voi tineti scaunele astea ocupate. O sa fac eliminari! Nu e gluma, nu e joc! O sa va nominalizati intre voi si o sa-mi spuneti de ce!"

"De ce veniti aici de atata timp, fetelor? Doar ca sa apareti la televizor. Voi va stiti cel mai bine care minte, care joaca teatrul. Vor fi doua fete nominalizate, cele cu cele mai multe propunere. Iar telespectatorii vor decide care va pleca acasa. Una cate una. La fel si la baieti. Telespectatorii vor decide!", a spus Andreea Mantea.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate