TERIFIANT! A ramas desfigurata dupa ce si-a facut implant de pometi

O tanara din China a ramas mutilata pe viata dupa ce a fost de acord sa i se injecteze in obraji o substanta procurata la negru.

Xiao Lian, o chinezoaica in varsta de 28 de ani, s-a operat la o clinica fara autorizatie pe cand avea doar 17 ani. Tanara a vrut pometi mai conturati, drept urmare i s-a introdus in obraji o substanta periculoasa, retrasa demult de pe piata, in prezent interzisa, atat in China, cat si in Europa sau alte state.

Tanara era complexata de forma fetei si credea ca injectiile cu un gel special o vor ajuta sa aiba chipul la care visa. Nu si-a permis o interventie la clinici de renume, asa ca o prietena i-a recomandat o alta, fara autorizatie, dar cu preturi pe care Xiao Lian si le putea permite. Fata voia cu tot dinadinsul sa arate bine deoarece era hostessa, iar un chip frumoas atragea multi clienti bogati.

Femeia sustine ca in primii cinci ani de la interventie, a fost fericita de rezultatul operatiei. Insa dupa acest interval fata ei s-a schimbat dramatic! Obrajii i s-au umflat, dublandu-si aproape volumul. Chipul a continuat sa se umfle intr-un mod nenatural, spre disperarea tinerei care este in pragul depresiei. Se pare ca gelul care i-a fost introdus in pometi i s-a raspandit in tesuturile din zona, producand inflamatii.

Dupa un examen medical, s-a stabilit ca tinerei i s-a injectat o substanta folosita, demult, pentru implanturile mamare, dar care a fost interzisa si retrasa de pe piata. Desi este extrem de riscant, tot mai multe tinere nu invata din aceste lectii de viata si accepta in continuare sa se supuna unor operatii sau proceduri estetice efectuate de amatori, in clinici sau saloane improvizate.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate