Jimmie Wilson, din America direct la "Teo Show"! Artistul international, pentru prima data in Romania! Iata cum s-a simtit la petrecerea Kanal D si cum i s-au parut oamenii!

Artistul a declarat ca este un om fericit pentru ca face ceea ce ii place!

Aflat in platoul "Teo Show", Jimmie Wilson a marturisit ca se simte minunat in Romania si se bucura enorm ca publicul l-a primit cu multa caldura si i-au apreciat muzica.

"Cum as putea sa fiu altfel Eu aleg sa fiu bucuros, e destula tristete in lume! Prin personalitatea mea, prin muzcia mea vreau sa aduc o raza de soare oamenilor!", a spus Jimmie.
Originar din SUA, Jimmie Wilson a ajuns prin peregrinarile sale tocmai in Germania, stabilindu-se in Frankfurt, unde si-a continuat cu pasiune profesia.

"Poti intalni oameni care seamana cu tine in orice tara! Te imprietenesti, te inconjori de oameni cu care te poti intelege, oameni fericiti cu care transmit vibratii pozitive! Prima data in Romania si am petrecut o seara grozava, dar asta datorita oamenilor! Oamenii erau acolo sa sarbatoreasca si au fost deschisi, m-au acceptat intre ei! Sunt foarte recunoscator ca publicului ma place!", a spus Jimmie.
Teo si Bursucu l-au supus unei provocari culinare. Cei doi prezentatori i-au pregatit cateva deluri de mancare specific romanesti, pentru a le degusta si pentru a-si exprima parerea despre bucataria noastra traditionala.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate