Vedetele Kanal D, spectacol vestimentar la petrecerea de lansare a grilei de toamna! Iata ce tinute elegante au ales acestea si ce impresii au avut despre marele eveniment!

Vedetele au stralucit la petrecerea de toamna a Kanal D ce sta sub semnul implinirii celor 10 ani de Kanal D, dar si al lansarii noii grile.

Starurile statiei au fost prezente la eveniment alaturi de managementul si partenerii Kanal D - reprezentanti ai agentiilor de publicitate si jurnalisti. Zeci de invitati au interactionat cu vedetele si au dat frau liber distractiei intr-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Capitala.
 
 

Atmosfera a fost una cu adevarat incendiara, intretinuta de vocea si energia aparte a lui Jimmie Wilson, cantaret si actor american venit special in Romania pentru acest eveniment.

 

Kanal D este televiziunea care a crescut uluitor si a ajuns pe locul doi in preferintele publicului printr-o grila de programe inspirata, prin modul in care a simtit preferintele publicului si a impus trenduri pe piata media, fie ca e vorba de emisiuni de divertisment, reality show-uri, programe de stiri si seriale.


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate