Denise Iacobescu, cea mai sexy bunicuta din Romania raspunde fara perdea celor mai arzatoare intrebari

,

Dacă Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din țară, mama sa se plasează cu ușurință în topul celor mai sexy mame de vedete.

Denise Iacobescu, mama Antoniei, este, la 51 de ani, una dintre cele mai sexy femei din showbiz. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că Antonia de la ea a moștenit frumusețea, mama artistei a postat recent pe Instagram o fotografie  din tinerețe. Mai precis, de pe vremea când avea fix vârsta celebrei sale fiice, așa cum a precizat:

'Am postat o fotografie făcută acum 22 de ani. Aveam exact vârsta pe care o are fiica mea acum', a consemnat Denise Iacobescu care, la 51 de ani, nu doar că nu-și arată vârsta, însă se și menține în formă prin mișcare și o atenție sporită la alimentație. Desigur, nici nu e greu să te menții activă cu trei nepoți.

Citeste si: Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

Denise Iacobescu a venit in vizita la ''Teo Show'', iar Bursucu a suspus-o unui sir de intrebari incendiare. Iata cum a raspuns cea mai sexy bunicuta din showbiz.

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

Citește și:

Dan Cruceru, detalii nestiute din Republica Dominicana! "Am slabit 7 kilograme, din cauza unui virus!" Iata ce marturisiri incredibile a facut prezentatorul TV din...

Andreea Mantea, momentul adevarului, la Teo Show! Iata la ce intrebari incomode a fost nevoita sa raspunda vedeta!

Carmen Harra, predictii pentru vremuri grele! Cat va mai dura pandemia de coronavirus?

Cine i-a despartit, de fapt, pe Iancu si pe Denisa? Mama Geta a spus totul la ''Teo Show''

Denise Iacobescu, cea mai sexy bunicuta din Romania raspunde fara perdea celor mai arzatoare intrebari


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies