Asteptarea a luat sfarsit! Vedetele de la "Survivor Romania" au plecat spre Republica Dominicana! Le aeroport s-a lasat cu emotii si lacrimi Iata cum si-au luat ramas bun de la cei dragi!

Author: D.I.
Actualizat: 14 ian 2022, 00:00

Premiera "Survivor Romania", sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul show-ului “Survivor Romania”, prima editie a acestui reality revolutionar urmand sa fie difuzata sambata aceasta, 18 ianuarie, de la ora 20.00.

Cei 20 de concurenti vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Acestia s-au imbarcat deja in aeronava spe Republica Dominicana, locul unde se vor lupta pentru a-si depasi limitele si a demonstra ca pot fi “supravietuitori”.

Concurentii vor avea de infruntat conditiile dure ale salbaticiei, intocmai ca niste naufragiati pe o insula pustie. Isi vor construi singuri adapost, se vor hrani cu ce le ofera natura, vor incerca sa gaseasca cele mai bune strategii pentru a se impune in grup si a rezista cat mai mult intr-un mediu strain, care nu are nimic din confortul cu care au fost obisnuiti.

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. Iata cum a decurs despartirea de cei dragi, la aeroport, inainte de plecarea spre Republica Dominicana:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Vedetele de la Survivor Romania, probe de foc in direct la ''Teo Show''

Citeste si: E OFICIAL! EL este prezentatorul Survivor Romania! Primele declaratii, in direct, la ''Teo Show''

Citeste si: Inainte sa plece la Survivor, Ruby o socheaza pe mamaia! Iata ce marturisiri emotionante a facut bunica artistei!

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!