TEO TRANDAFIR, momente unice! Prezentatoarea TV a realizat un duet de senzatie cu KEO! Iata ce show inedit au facut cei doi buni prieteni!

Teo a surprins pe toata lumea cu o voce superba!

Cel care a convins-o a fost nimeni altul decat bunul ei prieten, Keo, alaturi de care a inregistrat o piesa in limba franceza. Artistul a lansat aprecieri la adresa lui Teo si a dezvaluit in fata tuturor ca aceasta este foarte talentata, desi se teme sa se expuna pe scena.
"Tu ai o voce foarte frumoasa! Nu stiu daca publicul cunaoste dar va cunoaste un pic din ceea ce poti tu sa faci, astazi! Tin sa va spun, ca Teo are o voce, un timbru extraordinar de frumos, dar ii este frica! Sper sa facem asta in continuare!", a spus Keo.

"Doar cu tine! As vrea sa lamuresc un lucru! Nu voi canta vreodata decat cu Keo! Pentru ca dupa Narcisa Suciu, lucru care s-a intamplat acum 20 de ani, nu am mai gasit pe nimeni cu care sa fiu compatibila!", a spus Teo Trandafir.
Artistul Keo a adus in atentia publicului conceptul "french mania", astfel din pasiunea lui pentru limba franceza, a creat un album cu piese in franceza, printre care se numara si melodia inregistrata cu Teo si a reusit sa surprinda placut pe toata lumea.
Iata ce dezvaluiri a facut cantaretul despre relatia sa cu Misty si despre pregatirile pentru casatorie:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate