Teo Trandafir:“Cand am vazut-o, ce soc! Am inceput sa tip de bucurie”

Teo Trandafir a avut parte de o intalnire emotionanta pe Plaja lui Teo, locul de unde este transmisa, la Kanal D, emisiunea estivala cu acelasi nume.

O prietena veche, de pe Facebook,  pe care insa Teo nu o vazuse niciodata in realitate, a vrut sa ii faca o surpriza vedetei si a venit la Mamaia special sa o imbratiseze si sa ii fie aproape si fizic.

“Simona, Simo, cum obisnuiesc  sa-i spun,  a venit pe plaja sa ma caute.  Cand am vazut-o, ce soc! Am  inceput sa tip de bucurie! Antonio s-a speriat. Eu stiam cat e de frumoasa din poze, am recunoscut-o imediat.  Noi suntem prietene de multi ani, am trecut impreuna prin multe… “, a spus Teo.

Pentru Teo Trandafir, prietenii sunt cea mai valoroasa comoara. Trecand testul timpului, prietenii adevarati au insotit-o de-a lungul anilor si au ajutat-o sa depaseasca situatiile critice.

“Fetele mele de pe Facebook s-au rugat pentru mine in fiecare zi la aceeasi ora… Cand are o problema una dintre noi, toate celelalte se roaga pentru ea in acelasi timp. Astfel, puterea rugaciunii e mai mare, si ni se pare noua ca functioneaza. Fara prieteni, viata nu poate fi traita”, a spus Teo emotionata.

Show-ul estival  “Plaja lui Teo” este difuzat, in direct, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate