Teo Trandafir a izbucnit in lacrimi in direct. Vezi ce a emotionat-o pe vedeta Kanal D!

Impresionata de povestea de viata a interpretului de muzica populara, Valentin Sanfira, Teo Trandafir, gazda emisiunii “Teo show” nu si-a mai putut stapani lacrimile si emotia.

##VIDEO85450##Cantaretul de muzica populara, Valentin Sanfira are o poveste de viata uluitoare! Familia lui a trecut prin tensiuni si clipe de groaza cand fratele lui cel mai mare a aflat brusc de la niste rude, la varsta de 14 -15 ani ca a fost infiat. Parintii interpretului s-au casatorit de tineri, mama lui avea 15 ani, iar tatal 19 ani. S-au chinuit ani la rand sa aiba copii. Trecusera mai bine de 10 ani de cand erau casatoriti, iar minunea tot se lasa asteptata.

Din acest motiv, parintii lui au hotarat sa infieze un copil. Au adoptat un baietel, abandonat la numai doua saptamani, in maternitate de catre mama biologica. Cand se astepta cel mai putin, mama artistului a ramas insarcinata, nu doar o data, ci de doua ori.

Insa niste rude rauvoitoare i-au spus fratelui infiiat al artistului ca este un copil adoptat. Valentin Safira isi aminteste acea zi ca o zi de doliu in familia lui. Impresionata de povestea de viata a artistului, Teo Trandafir a marturisit ca exista o asemenare intre povestea mamei cantaretului si bunica ei paterna. Mama tatalui lui Teo nu putea sa aiba copii. Insa a fost martora unui eveniment socant! A vazut cum o femeie tanara a abandonat un prunc la marginea drumului. L-a luat, iar la cativa ani dupa aceasta intamplare a venit pe lume si tatal lui Teo.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate