Tensiunile dintre Nicos si Cristian nu s-au terminat: "Eu nu vreau sa o cunosc pe sora ta! Tu esti doar un concurent!"

Author: Luiza Stama
Actualizat: 25 aug 2020, 18:45

Nicos si Cristian nu au ajuns nici pe departe la pace! Tensiunile dintre cei doi concurenti Puterea dragostei se pot reaprinde oricand.

Nicos si Cristian nu au ajuns inca la un numitor comun, dupa confruntarile care au cutremurat casa dragostei. Cei doi concurenti Puterea dragostei au fost intrebati de situatia in care se afla in prezent, dupa ce ieri, au spus vorbe grele si s-au amenintat reciproc, fiecare in felul lui caracteristic.

Cristina Mihaela, prezentatoarea Puterea dragostei a vrut sa afle ce fac astazi cei doi si daca au gasit un numitor comun, incat sa se tolereze reciproc, cel putin.

Vor imgropa cei doi securea razboiului?

Cristian a raspuns transant ca unele lucruri nici macar nu trebuiesc rezolvate, atata vreme cat fiecare isi vede de treaba lui si nu sunt implicate familiile.

Este clar ca cei doi concurenti de la Puterea dragostei nu vor fi niciodata prieteni la catarama, insa fiecare este dator sa se comporte civilizat si cu respect, atat pentru ceilalti concurenti, cat si pentru fanii emisiunii.

" Unele probleme pot sa ramana si nerezolvate, atata timp cat nu conduc spre violente si cearta!", a spus Cristian.

Citeste si: Cine este noul concurent de la Puterea dragostei! Motivul pentru care a divortat in urma cu doua luni, avem DOCUMENTUL! FOTO

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bianca Comanici, anunt trist despre starea ei de sanatate! Din pacate este ceva serios: ''Am ajuns la capatul puterilor''

" Voi trebuie sa evitati astfel de situatii si daca vreti sa vorbiti despre ceva, vorbiti despre voi pentru ca emisiunea asta este despre voi!", i-a indemnat Cristina Mihaela.

" El trebuie sa inteleaga ca familia nu este un intermediar in aceasta competitie si asa cum el a implicat familia mea, asa si eu am vorbit despre familia lui.

", a spus Nicos.

"Dar eu nu am jignit pe nimeni. Eu am dat un mesaj tatalui tau si i-am spus ceva, am lamurit o chestie!", a spus Cristian.

" Poti sa fii atent la ce am spus. Eu nu o cunosc pe sora ta si nici nu vreau sa o cunosc. Tu pentru mine esti un concurent in competitie si treaba asta trebuie tratata ca atare!", a spus Nicos.

Iata materialul video in care puteti vedea ce si-au spus Nicos si Cristian, in urma scandalului de ieri:

Citeste si: Nicos a dat cartile pe fata despre eliminarea lui Cristi: "Nimic nu ma doboara, sunt barbat!"

Citeste si: Bianca Comănici a rămas fără bani? Detaliul incredibil observat de fanii acesteia într-un video