Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Bianca face dezvăluiri uimitoare despre Xenia. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 25 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 25 septembrie, la Kanal D.

Duminică, 25 septembrie, fanii emisiunii “Casa iubirii”  vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer.

Citeste si: Emoții teribile pentru Radu și Larisa! Mamele lor își fac apariția în Casa iubirii! Aflați cum vor reacționa Kinga și Ionuț în prezența celor două femei, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 16:00 și 19:00 la Kanal D!

Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Bianca face dezvăluiri uimitoare despre Xenia

Lucrurile încep să scape de sub control în Gala de duminică. Fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Xenia este acuzată de către colegele ei că a avut întâlniri cu alți bărbați în timp ce avea o relație cu Radu.

"Am primit și eu de la alte persoane informații. Când era în relație cu Radu, înainte să intru eu în casă, s-a întâlnit cu altcineva", a declarat Andreea.

Citeste si: Kinga și Radu, în pragul despărțirii definitive! „N-am venit în emisiune să mă umilești tu pe mine” Iată ce replici acide și-au spus în Casa iubirii și care a fost decizia lor finală!

De asemenea, Larisa susține că, într-un weekend, Bianca a ieșit cu o persoană în oraș:" Te-ai dus în weekend și te-ai văzut cu cineva."

Enervat și uimit de cele auzite, Radu a izbucnit imediat:" Eu nu înțeleg de ce mai veniți în emisiunea asta dacă aveți pe cineva afară."

Bianca intervine și face dezvăluiri incendiare: "Radu, s-a despărțit de tine pentru că s-a... cu altcineva"

După ce a ascultat părerile concurentelor, Andreea Mantea a stat de vorbă cu Xenia și a încercat să afle de la ea dacă este adevărat ce spun tinerele din Casa iubirii.

Bine, pe mine mă interesează altceva. Xenia, ai întreținut relații așa cum susține Bianca că i-ai spus tu?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 25 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Exclusiv! George îi dă de gol pe Ionuț și Larisa: "El nu a putut trece peste niște lucruri, s-au împăcat, s-au certat, s-au văzut și în afară"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa! Aflați ce va întâmpla și ce turnură neașteptată vor lua lucrurile...

Oamenii lui Biden preiau controlul în Senat: A fost anunțată victoria candidatului democrat, Raphael Warnock, în Georgia

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa! Aflați ce va întâmpla și ce turnură neașteptată vor lua lucrurile...

Surpriză de proporții pentru fetele din ”Casa Iubirii” de Moș Nicolae. Un nou concurent intră în casă. Cine este concurenta care a fost chemată în camera roșie de către noul...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies