Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca și Nona, schimb de replici aprige! „Ți-ai vărsat sufletul și toate lacrimile! Ai atras mila băieților!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 2 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 apr 2023, 19:17

Jigniri și replici acide în Gala de duminică, 2 aprilie, în Casa iubirii! Bianca o va pune la zid pe Nona! Cele două concurente își vor declara război! Nona va răbufni! „Te-am folosit! Nu mi-e rușine deloc! Asta e viața mea! Taci! Vorbesc eu!”

Săptămâna se va încheia într-o atmosfera tensionată pentru concurenții din Casa iubirii, care vor avea parte de o Gala plină de momente dificile, emoții uriașe, schimburi de replici acide și jigniri aprige. Deși în ediția de sâmbătă, de 1 aprilie, băieții au încercat să le aducă zâmbetele pe buze fetelor și le-au pregătit câteva farse de senzație și momente nostime, în cele din urmă atmosfera a redevenit la fel de apăsătoare, când Cristina a izbucnit în lacrimi amare, după ce l-a văzut pe Radu din ce în ce mai apropiat de Emma.

În Gala de duminică, lucrurile se vor precipita și mai mult deoarece se va iscă un scandal de proporții între Bianca și Nona, care până de curând se declarau foarte bune prietene.

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca și Nona, schimb de replici aprige! „Ți-ai vărsat sufletul și toate lacrimile! Ai atras mila băieților!”

Conflictul dintre Bianca și Nona a izbucnit încă de săptămâna trecută, când Nona a răbufnit și i-a atras atenția celei pe care o consideră prietenă ei, faptul că ar fi auzit că Bianca ar fi vorbit despre ea cu alte fete

din Casa iubirii. Pe de altă parte, Bianca a încercat să îi explice Nonei că nu e adevărat ceea ce a aflat și mai mult decât atât aceasta i-a reproșat faptul că i-a sărit în ajutor ori de câte ori a avut nevoie și i-a fost mereu aproape la greu.

În ediția de duminică, 2 aprilie, în Gala, Bianca va redeschide acest subiect sensibil și îi va aduce noi reproșuri, dar și insulte Nonei, care va fi luată prin surprindere de atitudinea distantă și rece a fostei sale prietene.

Cele doua concurente își vor declara din nou război si își vor spune replici tăioase si aprige. 

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Cristina a zbucnit în lacrimi amare după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Nu știu ce face!” Marinel și Ionuț au sărit să o consoleze pe Cristina!

Bianca: M-am lăsat manipulată de necazurile tale din trecut! Să știi că lumea din preajma ta nu ți-e datoare cu nimic! Și tonul pe care tu îl ai cu toată lumea și dai indicații, exact

asta arată!

Nona: Foarte bine!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Din prima zi, din a două zi, ai plâns și ai povestit istoria ta, cât ai suferit, cum a fost! Ți-ai vărsat sufletul și toate lacrimile! Ai atras mila băieților și a mea!

Nona: Eu cu băieții nu am vorbit!

Bianca: Au văzut emisiunea!

Nona: Te-am folosit!

Bianca: Știu! Și de atunci s-a închis robinetul! Asta am zis și doamnei Andreea!

Nona: Nu mi-e rușine deloc! Asta e viața mea! Taci, că vorbesc eu!

Citește și: Concurenții din Casa iubirii au sărbătorit 1 Aprilie cu cele mai hazlii momente! Iată ce farse de senzație au pus la cale băieții și ce reacții s-au declanșat in rândul fetelor! „Schimbăm zahărul cu sarea și punem piper în loc de cafea!”